TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕЛЕМ се уште нема употребна дозвола за новата деловна зграда

Фокус - 09.11.2018

Немањето одобрение од Министерството за транспорт и врски за измени во тек на градба и мислење од ИЗИС дека не е нарушена статиката на објектот со направените внатрешни измени, се основните причини што досега АД ЕЛЕМ не е вселен во новата деловна ...

Во зградата на ЕЛЕМ од 15 милиони евра за директорот е направена соба за доверливи разговори и за релаксација

Сакам да кажам - 09.11.2018

Новата деловна барокна зграда на АД ЕЛЕМ која почна да се гради во 2013 година не може да добие употребна дозвола оти минатото раководство во текот на градбата правеле низа измени во градбата, а за тоа не поднесувале барања за одобрување до ...

Директорскиот апартман на ЕЛЕМ мелем за душа (ГАЛЕРИЈА)

+инфо - 09.11.2018

Од ЕЛЕМ информираат дека промени на планот за внатрешниот изглед на зградата се правени повеќепати, но при тоа не била комплетирана документацијата со соодветни дозволи, па сега е тешко да се добие дозвола за технички прием.

ЕЛЕМ се уште нема употребна дозвола за новата деловна зграда

Локално - 09.11.2018

Немањето одобрение од Министерството за транспорт и врски за измени во тек на градба и мислење од ИЗИС дека не е нарушена статиката на објектот со направените внатрешни измени, се основните причини што досега АД ЕЛЕМ не е вселен во новата деловна ...

ЕЛЕМ не може да се всели во новата зграда на улица Македонија зашто нема употребна дозвола

Вечер - 09.11.2018

Немањето одобрение од Министерството за транспорт и врски за измени во тек на градба и мислење од ИЗИС дека не е нарушена статиката на објектот со направените внатрешни измени, се основните причини што досега АД ЕЛЕМ не е вселен во новата деловна ...

ЕЛЕМ се уште нема употребна дозвола за новата деловна зграда

А1 On - 09.11.2018

Немањето одобрение од Министерството за транспорт и врски за измени во тек на градба и мислење од ИЗИС дека не е нарушена статиката на објектот со направените внатрешни измени, се основните причини што досега АД ЕЛЕМ не е вселен во новата деловна ...

ЕЛЕМ се уште нема употребна дозвола за новата деловна зграда

Сител - 09.11.2018

Немањето одобрение од Министерството за транспорт и врски за измени во тек на градба и мислење од ИЗИС дека не е нарушена статиката на објектот со направените внатрешни измени, се основните причини што досега АД ЕЛЕМ не е вселен во новата деловна ...

ЕЛЕМ се уште нема употребна дозвола за новата деловна зграда

24Инфо - 09.11.2018

ЕЛЕМ се уште нема употребна дозвола за новата деловна зграда Немањето одобрение од Министерството за транспорт и врски за измени во тек на градба и мислење од ИЗИС дека не е нарушена статиката на објектот со направените внатрешни измени, се ...