TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американскиот водител Пит Хегсет не ги измил рацете 10 години

+инфо - 11.02.2019

Водителот на вести на Фокс Њуз, Пит Хегсет признал дека не ги измил рацете десет години, бидејќи не верува дека постојат бактерии, пренесува BBC. Водителот изјавил дека микроорганизмите не постојат, бидејќи не може да се видат со голо око.

Познат американски водител и пријател на Трамп не ги мие рацете 10 години: Неговото објаснување во живо шокирало ...

Точка - 11.02.2019

На жал на своите колеги, водителот на емисиите Фокс и Пријатели, Пит Хегсет, во неделата јавно признал дека не ги измил рацете десет години. Ова е откриено откако колегите рекле дека изел пица која стоела неколку дена во студиото.