TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ристески: Повеќе од јасно е дека на следните избори победник ќе биде ВМРО-ДПМНЕ

Lider - 04.06.2023

Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани,Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што се направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ до 2016 година за граѓаните на Република Македонија, и што ...

Ристески:Повеќе од јасно е дека на следните избори победник ќе биде ВМРО-ДПМНЕ

24Инфо - 04.06.2023

Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани,Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што се направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ до 2016 година за граѓаните на Република Македонија, и што ...

Ристески:Повеќе од јасно е дека на следните избори победник ќе биде ВМРО-ДПМНЕ

Канал5 - 04.06.2023

Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани,Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што сѐ направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ .

Ристески: Повеќе од јасно е дека на следните избори победник ќе биде ВМРО-ДПМНЕ

Макфакс - 04.06.2023

Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани,Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што се направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ до 2016 година за граѓаните на Република Македонија, и што ...

Ристески: Повеќе од јасно е дека на следните избори победник ќе биде ВМРО-ДПМНЕ

Курир - 04.06.2023

Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани, Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што се направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ до 2016 година за граѓаните на Република Македонија, и ...

Ристески: Повеќе од јасно е дека на следните избори победник ќе биде ВМРО-ДПМНЕ

Press24 - 04.06.2023

Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани,Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што се направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ до 2016 година за граѓаните на Република Македонија, и што ...

Ристески: Повеќе од јасно е дека на следните избори победник ќе биде ВМРО-ДПМНЕ

Република - 04.06.2023

Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани, Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што се направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ до 2016 година за граѓаните на Република Македонија, и ...

Ристески: Повеќе од јасно е дека на следните избори победник ќе биде ВМРО-ДПМНЕ

Нетпрес - 04.06.2023

Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани,Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што се направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ до 2016 година за граѓаните на Република Македонија, и што ...

Ристески:Повеќе од јасно е дека на следните избори победник ќе биде ВМРО-ДПМНЕ

MakPress - 04.06.2023

Пратеникот Петар Ристески при теренски посети ги посети населените места Воѓани,Обршани, Пашино Рувци и Крушеани каде укажа дека многу е јасно што се направи владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ до 2016 година за граѓаните на Република Македонија, и што ...