TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

Локално - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Заем од Светска банка за Србија за намалување на гужвите на границите во регионот

Нова ТВ - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

24Инфо - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

MTM - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

Опсервер - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

1tv - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

Вечер - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и со Албанија ќе работи на намалување на метежот на границите

Независен - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

Либертас - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Белград со Скопје и Тирана ќе ги намалуваат гужвите на границите

Денешен - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

А1 On - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот „Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

+инфо - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот „Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Со пари од Светска банка ќе се намалат гужвите на граница меѓу Србија и Македонија

Фактор - 22.07.2019

Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите. Светската банка одобри 40 милиони долари за Србија во рамките на проектот „Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на ...

Михајловиќ: Србија со Северна Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

iPortal - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Србија,Македонија и Албанија ќе работат на намалување на гужвата на границите

PressingTV - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот “Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...

Михајловиќ: Србија со Македонија и Албанија ќе работи на намалување на гужвата на границите

MakPress - 22.07.2019

Светската банка и одобри 40 милиони долари на Србија во рамките на проектот „Олеснување на трговијата и транспортот”, чија цел е намалување на времето на задржување на граничните премини. Тоа е регионален проект во кој, покрај Србија, се вклучени и ...