TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николовски: Наскоро исплата на штетите од пролетните мразови во 2016. И 2017 година

Канал5 - 13.02.2018

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство успеа да го одблокира процесот за исплата на штетите настанати од пролетните мразови во 2016-та и 2017 година и наскоро треба да почне исплатата на барањата за штета, најави денеска ...

Наскоро исплата на отштетите од пролетните мразови во 2016 и 2017 година

+инфо - 13.02.2018

До крајот на септември се завршени проценките и обработката на барањата кои ги правеа подрачните единици на Министерството. Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство успеа да го одблокира процесот за исплата на штетите настанати од ...

Николовски: Наскоро исплата на штетите од пролетните мразови во 2016 и 2017 година

ТВ21 - 13.02.2018

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство успеа да го одблокира процесот за исплата на штетите настанати од пролетните мразови во 2016-та и 2017 година и наскоро треба да почне исплатата на барањата за штета, најави денеска ...

Николовски: Наскоро ќе бидат исплатени штетите од пролетните мразови во 2016 и 2017 година

Press24 - 13.02.2018

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство успеа да го одблокира процесот за исплата на штетите настанати од пролетните мразови во 2016-та и 2017 година и наскоро треба да почне исплатата на барањата за штета, најави денеска ...

Николовски: Наскоро исплата на штетите од пролетните мразови во 2016 и 2017 година...

Н.Македонија - 13.02.2018

Николовски: Наскоро исплата на штетите од пролетните мразови во 2016 и 2017 година Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство успеа да го одблокира процесот за исплата на штетите настанати од пролетните мразови во 2016-та и 2017 ...

Наскоро исплата на штетите од пролетните мразови во 2016 и 2017 година

Република - 13.02.2018

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство успеа да го одблокира процесот за исплата на штетите настанати од пролетните мразови во 2016-та и 2017 година и наскоро треба да почне исплатата на барањата за штета, најави денеска ...

Николовски: Наскоро исплата на штетите од пролетните мразови во 2016 и 2017 година

Либертас - 13.02.2018

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство успеа да го одблокира процесот за исплата на штетите настанати од пролетните мразови во 2016-та и 2017 година и наскоро треба да почне исплатата на барањата за штета, најави денеска ...