TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стојаноски: Општина Ѓорче Петров мора посериозно да ги имплементира здравствените протоколи во училиштата и градинките

Курир - 18.10.2020

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојаноски, бара општина Ѓорче Петров мора посериозно да ги имплементира здравствените протоколи во училиштата и градинките. -Шест дена после седницата на советот на општина Ѓорче Петров нема одговор на прашањата како ...

Стојаноски: Општина Ѓорче Петров мора посериозно да ги имплементира здравствените протоколи во училиштата и градинките

Нетпрес - 18.10.2020

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојаноски, бара општина Ѓорче Петров мора посериозно да ги имплементира здравствените протоколи во училиштата и градинките. -Шест дена после седницата на советот на општина Ѓорче Петров нема одговор на прашањата како ...