TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

РСФ: Да се заштитат медиумите и нивната јавна мисија за време на корона кризата

Опсервер - 09.04.2020

Париз, 9 април 2020 () – „Репортери без граници“ (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата Ковид-19, кога новинарите стануваат ...

РСФ: Да се заштитат медиумите и нивната јавна мисија за време на корона кризата

24Инфо - 09.04.2020

„Репортери без граници” (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата Ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

РСФ: Да се заштитат медиумите и нивната јавна мисија за време на корона кризата

Сител - 09.04.2020

„Репортери без граници“ (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата Ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

РСФ: Да се заштитат медиумите, новинарите стануваат колатерални жртви за време на пандемијата

МКД - 09.04.2020

Репортери без граници (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

РСФ: Да се заштитат медиумите и нивната јавна мисија за време на корона кризата

А1 On - 09.04.2020

„Репортери без граници“ (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата Ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

„Репортери без граници“: Да се заштитат медиумите и нивната јавна мисија за време на корона кризата

+инфо - 09.04.2020

„Репортери без граници“ (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата Ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

„Репортери без граници“ : Да се заштитат медиумите и нивната јавна мисија за време на корона кризата

Телма - 09.04.2020

Репортери без граници“ (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата Ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

Репортери без граници: Да се заштитат медиумите, новинарите стануваат колатерални жртви за време на пандемијата

Фокус - 09.04.2020

Репортери без граници (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

Репортери без граници бараат заштита на медиумите: Притисоци и ограничувања во известувањето за пандемијата со ковид-19

360 степени - 09.04.2020

Репортери без граници (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

РСФ: Да се заштитат медиумите и нивната јавна мисија за време на корона кризата

Либертас - 09.04.2020

„Репортери без граници“ (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата Ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

„Репортери без граници“ бараат заштита на медиумите за време на пандемијата

Мета - 09.04.2020

„Репортери без граници“ (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата Ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...

РСФ: Да се заштитат медиумите и нивната јавна мисија за време на корона кризата

MakPress - 09.04.2020

„Репортери без граници“ (РСФ) ги повикаа националните и европските институции да ги заштитат медиумите додека ја исполнуваат својата јавна мисија во ризичните услови на пандемијата Ковид-19, кога новинарите стануваат колатерални жртви на напади од ...