TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Водовод со најава за прекин на водоснабдувањето во Крњево и Ќерамидница

МКД - 12.02.2018

Од Водовод и канализација-Скопје известуваат дека поради промена на затворач ф-600мм, на Кеј Димитар Влахов бб, утре без вода ќе бидат жителите на дел од населбите Крњево и Ќерамидница. „Ве известуваме дека на ден 13 февруари поради промена на ...

Дел од Гази Баба и Центар утре без вода

Курир - 12.02.2018

Корисниците на дел од М.Т.В., дел од Крњево, дел од Керамидница и бензинската пумпа Макпетрол утре ќе бидат без вода поради промена на затварач од Ф-600 мм на Кеј Димитар Влахов бб (на паркинг пред М.Т.В.).

Без вода утре дел од Гази Баба и Центар

Сител - 12.02.2018

Корисниците на дел од М.Т.В., дел од Крњево, дел од Керамидница и бензинската пумпа Макпетрол утре ќе бидат без вода поради промена на затварач од Ф-600 мм на Кеј Димитар Влахов бб (на паркинг пред М.Т.В.).

Подгответе се на време: Во овие делови од Скопје утре ќе нема вода

Press24 - 12.02.2018

Корисниците на дел од М.Т.В., дел од Крњево, дел од Керамидница и бензинската пумпа Макпетрол утре ќе бидат без вода поради промена на затварач од Ф-600 мм на Кеј Димитар Влахов бб (на паркинг пред М.Т.В.).

Дел од Гази Баба и Центар утре без вода

Нетпрес - 12.02.2018

Корисниците на дел од М.Т.В., дел од Крњево, дел од Керамидница и бензинската пумпа Макпетрол утре ќе бидат без вода поради промена на затварач од Ф-600 мм на Кеј Димитар Влахов бб (на паркинг пред М.Т.В.).

Дел од Гази Баба и Центар утре без вода

Скопје24 - 12.02.2018

Корисниците на дел од М.Т.В., дел од Крњево, дел од Керамидница и бензинската пумпа Макпетрол утре ќе бидат без вода поради промена на затварач од Ф-600 мм на Кеј Димитар Влахов бб (на паркинг пред М.Т.В.).