TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BMW – 8,4% во минус

Авто Магазин - 14.01.2021

Кога ја сумираме минатата година сите ставаме негативен предзнак. Овој тренд е изразен на автомобилскиот пазар со пад од една четвртина на глобално ниво. Групацијата BMW забележа негатива од 8,4 проценти, подвлекувајќи црта на 2.324.809 примероци.

M Кар слави 5-ти роденден и се пофали: Ние сме број 1 во премиум сегментот во Македонија

24auto - 13.01.2021

Од 2015 година компанијата бележи континуиран раст, при што од затворено дилерство со посветеност и грижа кон корисниците, постепено ја врати довербата и го достигна приматот – број 1 во премиум сегментот во Македонија за 2020 година, пред своите ...

М кар - 5 години увозник и диструбутер на БМВ и Мини

МКД - 13.01.2021

Компанијата „М кар“, увозник и дистрибутер на брендовите БМВ и Мини (BMW и MINI) за Македонија и Косово го одбележува својот 5-ти роденден, создавајќи успешна приказна на пазарот за премиум автомобили.

„М Кар“ одбележува 5 години успешна приказна увозник и диструбутер на брендовите BMW и MINI

Точка - 13.01.2021

Компанијата „М Кар“, увозник и дистрибутер на брендовите BMW и MINI за Македонија и Косово го одбележува својот 5-ти роденден, создавајќи успешна приказна на пазарот за премиум автомобили.

„М Кар“ одбележува 5 години успешна приказна увозник и диструбутер на брендовите BMW и MINI

Фактор - 14.01.2021

Компанијата „М Кар“, увозник и дистрибутер на брендовите BMW и MINI за Македонија и Косово го одбележува својот 5-ти роденден, создавајќи успешна приказна на пазарот за премиум автомобили.

М Кар одбележа пет години дистрибуција на BMW и Mini во Македонија

Додај Гас - 13.01.2021

Компанијата М Кар, која е увозник и дистрибутер на брендовите BMW и Mini за Македонија и Косово почнувајќи од 2015 година бележи континуиран раст, при што со посветеност и грижа кон корисниците, постепено, како што велат тие, ја вратиле нивната ...

М Кар – пет години

Авто Магазин - 13.01.2021

Увозникот на BMW и MINI за Македонија и Косово ја одбележува својата пет годишнина на успешно работење. Во 2015 година, по неколку хаотични и лоши години за двата бренда, во улога на увозник и дистрибутер се појави М Кар враќајќи ги двете марки на ...

М Кар го одбележува петтиот роденден како успешен увозник и дистрибутер на BMW и MINI

CARClub - 12.01.2021

М Кар – увозник и дистрибутер на брендовите BMW и MINI за Македонија и Косово го деновиве одбележува својот 5-ти роденден, како и пет години успешна приказна на пазарот за премиум автомобили.

М Кар прослави пет години како дистрибутер на BMW и Mini

Авто Плус - 12.01.2021

Компанијата М Кар, која е увозник и дистрибутер на брендовите BMW и Mini за Македонија и Косово го прослави својот петти родеднден М Кар од 2015 година бележи континуиран раст, при што со посветеност и грижа кон корисниците, постепено ја врати ...