TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трамп: САД треба да го рефинансираат својот долг

Макфакс - 12.09.2019

Федералните резерви на САД (ФЕД) треба да ги намалат каматните стапки на нула или помалку со цел државата да почне да го рефинансира својот долг, рече американскиот претседател Доналд Трамп.

Трамп: САД треба да го рефинансираат својот долг

Точка - 12.09.2019

Федералните резерви на САД (ФЕД) треба да ги намалат каматните стапки на нула или помалку со цел државата да почне да го рефинансира својот долг, рече американскиот претседател Доналд Трамп.

Трамп: САД треба да го рефинансираат својот долг

24Инфо - 12.09.2019

Федералните резерви на САД (ФЕД) треба да ги намалат каматните стапки на нула или помалку со цел државата да почне да го рефинансира својот долг, рече американскиот претседател Доналд Трамп.

Трамп: САД треба да го рефинансираат својот долг

Centar - 12.09.2019

Федералните резерви на САД (ФЕД) треба да ги намалат каматните стапки на нула или помалку со цел државата да почне да го рефинансира својот долг, рече американскиот претседател Доналд Трамп.