TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со инвестиција од 5.000 евра за еден хектар малини, од првата берба може да се заработат 14.000 евра

Скопје24 - 24.03.2019

Со инвестиција од 5.000 евра за еден хектар малини, од првата берба може да се заработат 14.000 евра. Дали знаете дека во Македонија се одгледуваат најблагите малини во Европа? Дали знаете дека тие што ја пробале малината од Полог повторно ја ...

Со инвестиција од 5.000 евра за еден хектар малини, од првата берба може да се заработат 14.000 евра!

Република - 24.03.2019

Со инвестиција од 5.000 евра за еден хектар малини, од првата берба може да се заработат 14.000 евра. Дали знаете дека во Македонија се одгледуваат најблагите малини во Европа? Дали знаете дека тие што ја пробале малината од Полог повторно ја ...

Со инвестиција од 5.000 евра за еден хектар малини, од првата берба може да се заработат 14.000 евра!

Студенти - 25.03.2019

Со инвестиција од 5.000 евра за еден хектар малини, од првата берба може да се заработат 14.000 евра. Дали знаете дека во Македонија се одгледуваат најблагите малини во Европа? Дали знаете дека тие што ја пробале малината од Полог повторно ја ...