TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

[Интервју] „Копче“ ќе биде отворена за лицата во ризик и со ниски примања

Радио МОФ - 17.05.2018

Од вчера во центарот на Скопје започна со работа нова продавница, но за разлика од останатите, „Копче“ ќе нуди половна облека каде секој граѓанин ќе може да купува по симболични цени. Развојот на идејата, која инаку досега успешно функционира во ...

Се отвори „Копче“ – местото кое ги поврзува хуманоста, достоинството, трудот и екологијата

Среќа.mk - 16.05.2018

Денес се отвори „ Копче “, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „ Копче “ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

Нова продавница за стара облека „Копче“ во Скопје

Скопје24 - 16.05.2018

Нова продавница за стара облека „Копче“, каде што граѓаните ќе можат за многу ниски цени да си купат парчиња облека или обувки ќе почне да работи во Скопје. Продавницата е лоцирана во зградата на Црвен крст на Република Македонија, на булеварот ...

Се отвори „Копче“ – местото кое ги поврзува хуманоста, достоинството, трудот и екологијата

Слободен Печат - 17.05.2018

Се отвори „Копче“, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „Копче“ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

Се отвори „Копче“ – местото кое ги поврзува хуманоста, достоинството, трудот и екологијата

А1 On - 17.05.2018

Се отвори „Копче“, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „Копче“ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

Во „Копче“ донирајте облека

+инфо - 17.05.2018

Се отвори „Копче“, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „Копче“ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

Во Скопје се отвори „Копче“, проект на Црвен крст на Град Скопје

Макфакс - 17.05.2018

Во Скопје денеска се отвори „Копче“, новата приказна во градот и местото каде што отсега секој ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „Копче“ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

Во „Копче“ донирајте облека

Либертас - 17.05.2018

Се отвори „Копче“, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „Копче“ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

Во Скопје се отвори „Копче“, проект на Црвен крст на Град Скопје

Sky - 17.05.2018

Во Скопје денеска се отвори „Копче“, новата приказна во градот и местото каде што отсега секој ќе може да придонесе во создавањето хумано и солидарно општество. „Копче“ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

Се отвори „Копче“ – местото кое ги поврзува хуманоста, достоинството, трудот и екологијата

Екран - 18.05.2018

Се отвори „ Копче “, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „ Копче “ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.