TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Децата на самохраните родители добија бесплатен престој во детските градинки во Штип

А1 On - 14.03.2018

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ја промовираше мерката за бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки, која беше дел од предизборните ветувања.

Бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки во Штип

Макфакс - 14.03.2018

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ја промовираше мерката за бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки. „Во предизборната кампања најавивме дека децата на самохраните родители во Општина Штип ќе ...

Бесплатен претстој на 52 дечиња на самохрани родители од Штип

iPortal - 14.03.2018

Општина Штип заедно со двете детски градинки „Вера Циривири Трена“ и „Астибо” им овозможи бесплатен претстој на 52 дечиња на самохрани родители до крајот на тековната ...

Децата на самохраните родители добија бесплатен престој во детските градинки во Штип

Слободен Печат - 14.03.2018

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ја промовираше мерката за бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки, која беше дел од предизборните ветувања.

Бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки во Штип

Вечер Прес - 14.03.2018

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ја промовираше мерката за бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки. „Во предизборната кампања најавивме дека децата на самохраните родители во Општина Штип ќе ...

Бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки во Штип

МКД - 14.03.2018

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ја промовираше мерката за бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки. „Зборот е збор! Во предизборната кампања најавивме дека децата на самохраните родители во ...

Бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки во Штип

Sky - 14.03.2018

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ја промовираше мерката за бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки. „Во предизборната кампања најавивме дека децата на самохраните родители во Општина Штип ќе ...

Општина Штип обезбеди бесплатен престој во градинките за децата на самохрани родители

Канал5 - 14.03.2018

Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски заедно со двете директорки на детските градинки „Вера Циривири –Трена“ и „Астибо“ денеска ја промовираа новата мерка, со која бесплатно им се овозможува престој на децата на самохрани родители во ...

Бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки во Штип

Денар - 14.03.2018

Денеска градоначалникот на општина Штип, Благој Бочварски, ја промовира мерката за бесплатен престој на деца на самохрани родители во детските градинки. „Во предизборната кампања најавивме дека децата на самохраните родители во општина Штип ќе ...

Општина Штип обезбеди бесплатен престој во градинките за децата на самохрани родители

Бриф - 14.03.2018

Градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски заедно со двете директорки на детските градинки „Вера Циривири –Трена“ и „Астибо“ денеска ја промовираа новата мерка, со која бесплатно им се овозможува престој на децата на самохрани родители во ...

Во штипските градинки престојот за децата на самохрани родители ќе биде бесплатен

Фактор - 14.03.2018

Градоначалникот на Штип, Благој Бочварски, промовираше мерка со која се обезбедува бесплатен престој во детските градинки за децата на самохрани родители. „Зборот е збор! Во предизборната кампања најавивме дека децата на самохраните родители во ...