TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја ќе останат делови од Сарај и Карпош

Макфакс - 16.05.2018

Без електрична енергија денеска ќе останат дел од корисниците на општините Сарај и Карпош. Според информација од Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје, во периодот од 9 до 14 часот, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците ...

Без струја делови од Карпош и Сарај

Курир - 15.05.2018

Без струја денеска во периодот од 09:00 до 14:00 часот ќе бидат дел од корисниците од село Љубин во општина Сарај. Како што соопштија од РЦУК, прекин во снабдување со електрична енергија денеска во периодот од 09.00 до 15.00 ќе имаат корисниците од ...

Неколку улици утре ќе бидат без струја

Фокус - 14.05.2018

Без електрична енергија утре од 08:30 до 14:30 часот ќе бидат корисниците од дел од булевар „Србија“ и дел од улица „Мите Богоевски“, во општина Аеродром. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, прекинот е ...

Без струја ќе останат делови од Сарај и Карпош

Sky - 16.05.2018

Без електрична енергија денеска ќе останат дел од корисниците на општините Сарај и Карпош. Според информација од Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје, во периодот од 9 до 14 часот, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците ...

Без струја делови од Карпош и Сарај

Канал5 - 15.05.2018

Без струја денеска во периодот од 09:00 до 14:00 часот ќе бидат дел од корисниците од село Љубин во општина Сарај. Како што соопштија од РЦУК, прекин во снабдување со електрична енергија денеска во периодот од 09.00 до 15.00 ќе имаат корисниците од ...

Без струја во вторник, повеќе делови на Скопје!

Вечер - 14.05.2018

Без електрична енергија во вторник 15 мај од 08:30 до 14:30 часот ќе бидат корисниците од дел од булевар „Србија“ и дел од улица „Мите Богоевски“, во општина Аеродром. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на град ...

Без струја делови од Карпош и Сарај

А1 On - 15.05.2018

Без струја денеска во периодот од 09:00 до 14:00 часот ќе бидат дел од корисниците од село Љубин во општина Сарај. Како што соопштија од РЦУК, прекин во снабдување со електрична енергија денеска во периодот од 09.00 до 15.00 ќе имаат корисниците од ...

Делови од Аеродром, Карпош и Чаир утре без струја

Макфакс - 14.05.2018

Делови од општините Аеродром, Карпош и Чаир утре ќе останат без електрична енергија поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа. Без струја утре од 08:30 до 14:30 часот ќе бидат корисниците од дел од булевар „Србија“ и дел од улица „Мите ...

Без струја делови од Карпош и Сарај

Сител - 15.05.2018

Без струја денеска во периодот од 09:00 до 14:00 часот ќе бидат дел од корисниците од село Љубин во општина Сарај. Како што соопштија од РЦУК, прекин во снабдување со електрична енергија денеска во периодот од 09.00 до 15.00 ќе имаат корисниците од ...

Без струја утре повеќе делови на Скопје

МКД - 14.05.2018

Без електрична енергија утре од 08:30 до 14:30 часот ќе бидат корисниците од дел од булевар „Србија" и дел од улица „Мите Богоевски", во општина Аеродром. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, прекинот е ...

Без струја делови од Карпош и Сарај

ТВ21 - 15.05.2018

Без струја денеска во периодот од 09:00 до 14:00 часот ќе бидат дел од корисниците од село Љубин во општина Сарај. Како што соопштија од РЦУК, прекин во снабдување со електрична енергија денеска во периодот од 09.00 до 15.00 ќе имаат корисниците од ...

Повеќе делови на Скопје утре без струја

Н.Македонија - 14.05.2018

Без електрична енергија утре од 8.30 до 14.30 часот ќе бидат корисниците од дел од булевар „Србија“ и дел од улица „Мите Богоевски“, во општина Аеродром. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, прекинот е ...

Делови од Аеродром, Карпош и Чаир утре без струја

Sky - 14.05.2018

Делови од општините Аеродром, Карпош и Чаир утре ќе останат без електрична енергија поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа. Без струја утре од 8:30 до 14:30 часот ќе бидат корисниците од дел од булевар Србија и дел од улица Мите ...