TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривична пријава поради сеча на туѓа шума

Н.Македонија - 15.04.2019

Полициската станица Кичево поднесе кривична пријава проти Ш.И.(30) од кичевското село Туин, поради основи на сомнение за сторено казнено дело „пустошење на шума“. Тој во периодот август – октомври минатата година, кај месноста Башоски ливади, ...

Кичевец доби кривична за крадење дрва

ММС - 15.04.2019

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „пустошење на шума“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против дрвокрадецот Ш.И.(30) од кичевското село Туин.

Кичевец доби кривична за крадење дрва

Независен - 15.04.2019

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „пустошење на шума“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против дрвокрадецот Ш.И.(30) од кичевското село Туин.

Кичевец доби кривична за крадење дрва

Сител - 15.04.2019

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „пустошење на шума“, полициската станица од Кичево поднесе кривична пријава против дрвокрадецот Ш.И.(30) од кичевското село Туин.

Исекол 400 дабови стелба од туѓа шума

еМагазин - 15.04.2019

Полициската станица Кичево поднесе кривична пријава против Ш.И.(30) од кичевското село Туин поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „пустошење на шума“, информира МВР. Тој, во периодот од август до октомври 2018 година, кај ...

Кривична за кичевец кој исекол 400 дабови дрва

Република - 15.04.2019

Полициската станица Кичево поднесе кривична пријава против Ш.И. (30) од кичевското село Туин поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „пустошење на шума“. Тој во периодот од август до октомври 2018 година, кај месноста „Башоски ...