TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Д-р Беќаровски: Денес дознав дека скафандерот може да служи и контаминирано лице да шета низ здрава средина

Вечер Прес - 18.04.2021

Откако денеска во Собранието, пратеничка на владеачката СДСМ дојде да гласа на седница, облечена во скафандер, бидејќи е позитивна на Ковид – 19, на Фејсбук се огласи докторот Нико Беќаровски.

ПРОФ. Д-Р БЕЌАРОВСКИ ЗА МОНТИ ПАЈТОН СОБРАНИЕТО: Замислете 20.000 со скафандери да се рашетаат низ градов, ќе личиме на ...

Денешен - 18.04.2021

Мене ме учеа дека медицинскиот скафандер служи здраво лице безбедно да влезе и излезе од контаминирана средина, вели проф. д-р Нико Беќаровски, во реакцијата за денешното појавување на пратеници со скафандери во македонското Собрание.

Д-р Беќаровски: Денес дознав дека скафандерот може да служи и контаминирано лице да шета низ здрава средина

Република - 18.04.2021

Откако денеска во Собранието, пратениците на владејачката коалиција, Бисера Костадиновска Стојчевска од СДСМ и Мирослав Богдановски од ДОМ и покрај тоа што се заразени од ковид-19 дојдоа во Собранието за да гласаат облечени во скафандер, реагираше и ...

Лекар од токсикологија “ги уништи” Караџовски и пратеничката во скафандер

Expres - 18.04.2021

Докторот интернист Нико Беќаровски од Клиниката за Токсикологија со објаснување за користење на скафандери кое е целосно спротивно на елаборациите кои ги дава шефот на Комисијата за заразни болести Караџовски и пратеничката на СДСМ која иако ...

Д-р Беќаровски: Денес дознав дека скафандерот може да служи и контаминирано лице да шета низ здрава средина

Слободен Печат - 18.04.2021

Откако денеска во Собранието, пратеничка на владеачката СДСМ дојде да гласа на седница, облечена во скафандер, бидејќи е позитивна на ковид – 19, на Фејсбук се огласи докторот Нико Беќаровски.

Д-р Беќаровски: Замислете утре 20.000 заразени да се шетаат низ град, ова е „Монти Пајтон“ Собрание

Lider - 18.04.2021

Откако денеска во Собранието, пратеничка на владеачката СДСМ дојде да гласа на седница, облечена во скафандер, бидејќи е позитивна на ковид – 19, се огласи на Фејсбук докторот Нико Беќаровски.

Докторот Нико со коментар контра Др. Караџовски, Бисера и СДСМ

Курир - 18.04.2021

Докторот Нико Беќаровски преку статус на Фејсбук пушува дека денес дознал дека можело скафандерот да служи и контаминирано лице да шета низ здрава средина. -Мене ме учеа дека медицинскиот скафандер служи здраво лице безбедно да влезе и излезе од ...