TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Кичево отворена изложбата „Визии од детството” на Горан Бoев

Опсервер - 25.09.2020

– Во фоајето на Центарот за култура „Кочо Рацин“ вечерва се одржа изложба на слики „Визии од детството“ од ликовниот уметник Горан Боев од Кавадарци. Маја Николовска Силјаноска од Центарот за култура во Кичево.за изложбата истакна дека делата се ...

Во Кичево отворена изложбата „Визии од детството” на Горан Бoев

Либертас - 25.09.2020

Во фоајето на Центарот за култура „Кочо Рацин“ вечерва се одржа изложба на слики „Визии од детството“ од ликовниот уметник Горан Боев од Кавадарци. Маја Николовска Силјаноска од Центарот за култура во Кичево.за изложбата истакна дека делата се ...

Во Кичево отворена изложбата „Визии од детството” на Горан Бoев

Вечер Прес - 25.09.2020

Во фоајето на Центарот за култура „Кочо Рацин“ вечерва се одржа изложба на слики „Визии од детството“ од ликовниот уметник Горан Боев од Кавадарци. Маја Николовска Силјаноска од Центарот за култура во Кичево.за изложбата истакна дека делата се ...

Во Кичево отворена изложбата „Визии од детството” на Горан Бoев

MakPress - 26.09.2020

Во фоајето на Центарот за култура „Кочо Рацин“ вечерва се одржа изложба на слики „Визии од детството“ од ликовниот уметник Горан Боев од Кавадарци. Маја Николовска Силјаноска од Центарот за култура во Кичево.за изложбата истакна дека делата се ...