TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Услугите на Тиго Фајнaнс отсега уште подостапни за жителите на Кавадарци и Радовиш

Centar - 22.07.2019

За да биде уште поблиску до своите клиенти и директно да им обезбеди одговор и поддршка на сите нивни прашања и потреби Тиго Фајнанс постојано ја проширува својата продажна мрежа. За таа цел, отвори две нови филијали, овој пат во Кавадарци и Радовиш.

Услугите на Тиго Фајнaнс отсега уште подостапни за жителите на Кавадарци и Радовиш

Бизнис Вести - 22.07.2019

За да биде уште поблиску до своите клиенти и директно да им обезбеди одговор и поддршка на сите нивни прашања и потреби Тиго Фајнанс постојано ја проширува својата продажна мрежа. За таа цел, отвори две нови филијали, овој пат во Кавадарци и Радовиш.

Услугите на Тиго Фајнaнс отсега уште подостапни за жителите на Кавадарци и Радовиш

Скопје24 - 22.07.2019

За да биде уште поблиску до своите клиенти и директно да им обезбеди одговор и поддршка на сите нивни прашања и потреби Тиго Фајнанс постојано ја проширува својата продажна мрежа. За таа цел, отвори две нови филијали, овој пат во Кавадарци и Радовиш.

Услугите на Тиго Фајнaнс отсега уште подостапни за жителите на Кавадарци и Радовиш

Опсервер - 22.07.2019

За да биде уште поблиску до своите клиенти и директно да им обезбеди одговор и поддршка на сите нивни прашања и потреби Тиго Фајнанс постојано ја проширува својата продажна мрежа. За таа цел, отвори две нови филијали, овој пат во Кавадарци и Радовиш.