TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Требаат ли родителите да бидат загрижени за новото ажурирање на ајфоните наречено NameDrop?

Пари - 28.11.2023

Полицијата во САД ги предупредува родителите дека новата опција на iPhone, која доаѓа со новото ажурирање, може да биде причина за загриженост за безбедноста на нивните деца. Се чини дека ова произлезе од широко споделеното видео на TikTok кое ...

Оневозможете ја оваа опција на моделите на iPhone на вашите деца

Вести плус - 28.11.2023

Опцијата е достапна на паметните телефони со најновата верзија на iOS, како и на паметните часовници на Apple. Apple еднаш годишно претставува нови верзии на својот оперативен систем за мобилни уреди, кои обично носат големи или големи новитети и ...

Нова опција на „Ајфон“ потенцијално опасна за децата

Бриф - 28.11.2023

Најновата верзија на оперативниот систем за телефоните и таблетите на „Епл“, како и оној за паметните часовници, донесоа мала опција којашто за многумина може да биде доста корисна. Но, од друга страна, таа крие и одредени опасности – особено за ...

Нова опција на „Ајфон“ потенцијално опасна за децата

Сител - 28.11.2023

Најновата верзија на оперативниот систем за телефоните и таблетите на „Епл“, како и оној за паметните часовници, донесоа мала опција којашто за многумина може да биде доста корисна. Но, од друга страна, таа крие и одредени опасности – особено за ...

Предупредување до родителите: Внимавајте новата опција на „Ајфон“ е опасна за децата

ММС - 28.11.2023

Најновата верзија на оперативниот систем за телефоните и таблетите на „Епл“, како и оној за паметните часовници, донесоа мала опција којашто за многумина може да биде доста корисна. Но, од друга страна, таа крие и одредени опасности – особено за ...

Нова опција на „Ајфон“ потенцијално опасна за децата

Курир - 28.11.2023

Станува збор за опцијата „Нејмдроп“ (NameDrop), што овозможува брзо споделување на податоците за контакт со други корисници, коишто вклучуваат телефонски број, е-пошта и слика – само со едноставно приближување на уредите еден до друг.

Нова опција на „Ајфон“ потенцијално опасна за децата

Zoom - 28.11.2023

Најновата верзија на оперативниот систем за телефоните и таблетите на „Епл“, како и оној за паметните часовници, донесоа мала опција којашто за многумина може да биде доста корисна. Но, од друга страна, таа крие и одредени опасности – особено за ...

Нова опција на „Ајфон“ потенцијално опасна за децата

MakPress - 28.11.2023

- Најновата верзија на оперативниот систем за телефоните и таблетите на „Епл“, како и оној за паметните часовници, донесоа мала опција којашто за многумина може да биде доста корисна. Но, од друга страна, таа крие и одредени опасности - особено за ...

Полицијата предупредува: Деактивирајте ја оваа опција на моделите на iPhone на вашите деца

Денар - 28.11.2023

Apple еднаш годишно претставува нови верзии на својот оперативен систем за мобилни уреди, кои обично носат големи новитети и промени за сопствениците на iPhone и iPad, додека во текот на годината компанијата објавува помали ажурирања кои носат ...