TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LG го претстави дизајнот на своите нови паметни телефони...

Точка - 09.04.2020

Паметните телефони на LG во изминатите години беа многу слични еден со друг, меѓутоа тоа наскоро ќе се промени. LG го претстави новиот „дизајнерски јазик“ за кој од јужнокорејската компанија велат дека ќе се разликува од „индустрискиот тренд“.

LG го откри дизајнот на претстојните смартфони

Кајгана - 09.04.2020

Претходните модели беа многу слични еден на друг меѓутоа тоа наскоро ќе се промени. LG го претстави новиот дизајнерски јазик за кој велат дека ќе се разликува од „индустрискиот“ тренд. Камерите ќе имаат облик на капка од дожд, ќе имаат помали леќи, ...

Специјална Happy цена за LG перална машина со Smart Diagnosis

Телефони.мк - 09.04.2020

Премиум пералните машини на корејскиот бренд LG Electronics Inc. се со докажан квалитет и се едни едни од најдобрите со оглед на тоа што поседуваат висока енергетска ефикасност, имаат смарт опција за дијагностика NFC технологија и добра цена.