TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јувентус и Интер ќе разменат фудбалери

TopSport - 29.09.2022

Како што пренесуваат италијанските медиуми, Јувентус и Интер сакаат, во зимскиот преоден рок, да разменат играчи. Стефан де Фреј би дошол во Јувентус, додека Хуан Куадрадо би се пресели во Интер.

Јувентус и Интер ќе разменат фудбалери

Макфакс - 29.09.2022

Како што пренесуваат италијанските медиуми, Јувентус и Интер сакаат, во зимскиот преоден рок, да разменат играчи. Стефан де Фреј би дошол во Јувентус, додека Хуан Куадрадо би се пресели во Интер.

Јувентус и Интер ќе разменат фудбалери

А1 On - 29.09.2022

Како што пренесуваат италијанските медиуми, Јувентус и Интер сакаат, во зимскиот преоден рок, да разменат играчи. Стефан де Фреј би дошол во Јувентус, додека Хуан Куадрадо би се пресели во Интер.

Јувентус и Интер ќе разменат фудбалери

Точка - 29.09.2022

Како што пренесуваат италијанските медиуми, Јувентус и Интер сакаат, во зимскиот преоден рок, да разменат играчи. Стефан де Вриј би дошол во Јувентус, додека Хуан Куадрадо би се пресели во Интер.