TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поранешен албански командос уапсен за тероризам

24Инфо - 15.04.2019

Поранешен припадник на албанската специјална армиска единица „командоси”, кој служел во Ирак и Авганистан во 2011 година, денеска е уапсен од страна на Антитерористичката канцеларија на Државната полиција.

Поранешен албански командос уапсен за тероризам

Н.Македонија - 15.04.2019

Поранешен припадник на албанската специјална армиска единица „командоси“, кој служел во Ирак и Авганистан во 2011 година, денеска е уапсен од страна на Антитерористичката канцеларија на Државната полиција.

Поранешен албански командос уапсен за тероризам

А1 On - 15.04.2019

Поранешен припадник на албанската специјална армиска единица „командоси“, кој служел во Ирак и Авганистан во 2011 година, денеска е уапсен од страна на Антитерористичката канцеларија на Државната полиција.

Поранешен албански командос уапсен за тероризам

+инфо - 15.04.2019

Поранешен припадник на албанската специјална армиска единица „командоси“, кој служел во Ирак и Авганистан во 2011 година, денеска е уапсен од страна на Антитерористичката канцеларија на Државната полиција.

Поранешен албански командос уапсен за тероризам

Опсервер - 15.04.2019

Поранешен припадник на албанската специјална армиска единица „командоси“, кој служел во Ирак и Авганистан во 2011 година, денеска е уапсен од страна на Антитерористичката канцеларија на Државната полиција.

Поранешен албански командос уапсен за тероризам

MakPress - 15.04.2019

Поранешен припадник на албанската специјална армиска единица „командоси“, кој служел во Ирак и Авганистан во 2011 година, денеска е уапсен од страна на Антитерористичката канцеларија на Државната полиција.

Поранешен албански командос уапсен за тероризам

MTM - 16.04.2019

Поранешен припадник на албанската специјална армиска единица „командоси", кој служел во Ирак и Авганистан во 2011 година, е уапсен од страна на Антитерористичката канцеларија на Државната полиција.