TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продолжува соработката на ЈП Службен весник со Правната клиника при Правниот факултет „Јустинијан Први“

Опсервер - 02.04.2020

– ЈП Службен весник на РСМ со овозможување на бесплатен пристап до електронската база на прописите, веќе трета година, во континуитет, го поддржува функционирањето на Правната клиника при Правниот факултет од Скопје.

Читајте ги бесплатно Уредбите со законска сила во Службен весник

+инфо - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

Службен весник за време на вонредна состојба само во електронска форма

Опсервер - 31.03.2020

– Издавањето на службеното гласило „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредна состојба ќе се врши само во електронска форма. – Согласно Уредбата со законска сила за примена на Законот за објавување на законите и другите ...

„Службен весник“ за време на вонредната состојба ќе излегува само во електронска форма

МКД - 31.03.2020

Издавањето на службеното гласило „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба ќе се врши само во електронска форма. „Согласно Уредбата со законска сила за примена на Законот за објавување на законите и другите ...

Службен весник за време на вонредна состојба само во електронска форма

Слободен Печат - 31.03.2020

Издавањето на службеното гласило „Службен весник на Република Северна Македонија” за време на вонредна состојба ќе се врши само во електронска форма. – Согласно Уредбата со законска сила за примена на Законот за објавување на законите и другите ...

Службен весник ќе се издава само во електронска форма додека трае вонредната состојба

MakPress - 01.04.2020

Издавањето на службеното гласило „Службен весник на Република Македонија“ за време на вонредна состојба ќе се врши само во електронска форма. – Согласно Уредбата со законска сила за примена на Законот за објавување на законите и другите прописи и ...

Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

Frontline - 01.04.2020

ЈП Службен весник на РСМ ја информира јавноста дека за време на траењето на вонредната состојба, преку својата веб-страница ќе овозможува бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна ...

Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

Press24 - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Македонија.

Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

24Инфо - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија” за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

А1 On - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

Опсервер - 01.04.2020

– Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

Скопје инфо - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

Уредбите со законска сила објавени во „Службен весник“

Вечер - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП „Службен весник“ на Република Северна Македонија.

Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весни

Нетпрес - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

MakPress - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

Бесплатен електронски пристап до објавените уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

Канал5 - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените уредби со законска сила во „Службен весник на Република Македонија" за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Македонија.

Бесплатен електронски пристап до објавените уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник (ДПЛ)

CivilMedia - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

Бесплатен електронски пристап до објавените уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник (ДПЛ)

Слободен Печат - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија” за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

За уредбите на Владата бесплатен електронски пристап до веб-страницата на Службен весник

МКД - 01.04.2020

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

Продолжува соработката на ЈП Службен весник со Правната клиника при Правниот факултет „Јустинијан Први“

Press24 - 02.04.2020

ЈП Службен весник на РСМ со овозможување на бесплатен пристап до електронската база на прописите, веќе трета година, во континуитет, го поддржува функционирањето на Правната клиника при Правниот факултет од Скопје.

Продолжува соработката на ЈП Службен весник со Правната клиника при Правниот факултет „Јустинијан Први”

24Инфо - 02.04.2020

ЈП Службен весник на РСМ со овозможување на бесплатен пристап до електронската база на прописите, веќе трета година, во континуитет, го поддржува функционирањето на Правната клиника при Правниот факултет од Скопје.

Продолжува соработката на ЈП Службен весник со Правната клиника при Правниот факултет „Јустинијан Први“

Сител - 02.04.2020

ЈП Службен весник на РМ со овозможување на бесплатен пристап до електронската база на прописите, веќе трета година, во континуитет, го поддржува функционирањето на Правната клиника при Правниот факултет од Скопје.

Продолжува соработката на ЈП Службен весник со Правната клиника при Правниот факултет „Јустинијан Први“

MakPress - 02.04.2020

ЈП Службен весник на РМ со овозможување на бесплатен пристап до електронската база на прописите, веќе трета година, во континуитет, го поддржува функционирањето на Правната клиника при Правниот факултет од Скопје.

Продолжува соработката на ЈП Службен весник со Правната клиника при Правниот факултет „Јустинијан Први“

Студенти - 02.04.2020

ЈП Службен весник на РМ со овозможување на бесплатен пристап до електронската база на прописите, веќе трета година, во континуитет, го поддржува функционирањето на Правната клиника при Правниот факултет од Скопје.