TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иванов: Демократска Бугарија нема да поддржи проширување на овластувањата на претседателот

Слободен Печат - 18.04.2021

Лидерот на „Демократска Бугарија” Христо Иванов за Бугарското национално радио изјави дека тие нема да поддржат зголемување на овластувањата на претседателот, особено кога земјата е во предизборен период.

Иванов: Демократска Бугарија нема да поддржи проширување на овластувањата на претседателот

Либертас - 18.04.2021

– Лидерот на „Демократска Бугарија“ Христо Иванов за Бугарското национално радио изјави дека тие нема да поддржат зголемување на овластувањата на претседателот, особено кога земјата е во предизборен период.

Иванов: Демократска Бугарија нема да поддржи проширување на овластувањата на претседателот

24Инфо - 18.04.2021

Лидерот на „Демократска Бугарија” Христо Иванов за Бугарското национално радио изјави дека тие нема да поддржат зголемување на овластувањата на претседателот, особено кога земјата е во предизборен период.

Иванов: Демократска Бугарија нема да поддржи проширување на овластувањата на претседателот

MakPress - 18.04.2021

Лидерот на „Демократска Бугарија“ Христо Иванов за Бугарското национално радио изјави дека тие нема да поддржат зголемување на овластувањата на претседателот, особено кога земјата е во предизборен период.

Иванов: Демократска Бугарија нема да поддржи проширување на овластувањата на претседателот

Frontline - 18.04.2021

Лидерот на „Демократска Бугарија“ Христо Иванов за Бугарското национално радио изјави дека тие нема да поддржат зголемување на овластувањата на претседателот, особено кога земјата е во предизборен период.

„Демократска Бугарија“ е против предвремени избори и бара подолготраен парламент

Вечер Прес - 17.04.2021

Групата„Демократска Бугарија“ во новоизбраниот бугарски парламент одлучи да работи за постојан парламент, а не за нови предвремени избори. Ова за БНТ го соопшти претседателот на пратеничката група Христо Иванов.

„Демократска Бугарија“ е против предвремени избори и бара подолготраен парламент

Сител - 17.04.2021

Групата„Демократска Бугарија“ во новоизбраниот бугарски парламент одлучи да работи за постојан парламент, а не за нови предвремени избори. Ова за БНТ го соопшти претседателот на пратеничката група Христо Иванов.

„Демократска Бугарија“ е против предвремени избори и бара подолготраен парламент

MakPress - 17.04.2021

Групата „Демократска Бугарија“ во новоизбраниот бугарски парламент одлучи да работи за постојан парламент, а не за нови предвремени избори. Ова за БНТ го соопшти претседателот на пратеничката група Христо Иванов.

Демократска Бугарија е против предвремени избори

Lider - 17.04.2021

Групата „Демократска Бугарија“ во новоизбраниот бугарски парламент одлучи да работи за постојан парламент, а не за нови предвремени избори. Ова за БНТ го соопшти претседателот на пратеничката група Христо Иванов.