TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дознале дека професорот спие во училиште бидејќи нема пари: Тие решиле да го изненадат со трогателен гест

Сител - 13.06.2018

Бруно Рафаел Паива, професор од Бразил, се нашол во финансиски проблеми. Тоа го дознале и неговите ученици. Тие откриле дека нивниот учител не добил плата веќе два месеци поради што бил присилен да спие во училиштето.

(ВИДЕО) Дознале дека професорот спие во училиште, бидејќи нема пари: Затоа решиле да го изненадат со неверојатен гест!

Маркукуле - 14.06.2018

Бруно Рафаел Паива, професор од Бразил, се соочил со големи финансиски проблеми. Тоа го дознале и неговите ученици. Тие откриле дека нивниот професор не добил плата веќе два месеци, па поради тоа бил приморан да спие во школото.

Дознаа дека професорот спие во школото, па му приредија прекрасно изненадување

Таратур - 13.06.2018

Учениците во едно бразилско училиште открија дека нивниот порофесор минува низ тежок период од животот, па му приредија изненадување кое веројатно никогаш нема да го заборави. Бруно Рафаел Паива два месеци немал земено плата, поради што бил принуден ...

Ученици дознале дека нивниот професор спие во училиштето и му приредиле изненадување кое никогаш нема да го заборави

Точка - 13.06.2018

Ученици од едно училиште во Бразил откриле дека нивниот професор поминува низ тежок период, па затоа му приредиле изненадување кое веројатно никогаш нема да го заборави. Бруно Рафаел Паива не добил плата два месеци и поради тоа бил присилен да живее ...

Дознале дека професорот спие во училиштето, па учениците го изненадиле (видео)

Канал5 - 13.06.2018

Учениците на едно училиште во Бразил откриле дека нивниот учител поминува низ тежок период во животот, па му приредиле изненадување кое веројатно никогаш нема да го заборави. Бруно Рафаел Паива не добил плата два месеци и бил присилен да живее и ...

Дознале дека учителот спие во училиште, па го изненадиле

Локално - 13.06.2018

Учениците од едно училиште во Бризил откриле дека нивниот учител поминува низ тежок период, па му приредиле изненадување кое нема да го заборави. Бруно Рафаел Паива не добил плата два месеци и бил принуден да спие во училиштето.

Ученици дознале дека професорот спие во училиште бидејќи нема пари, па решиле да го изненадат (ВИДЕО)

Курир - 14.06.2018

Бруно Рафаел Паива, професор од Бразил, се соочил со големи финансиски проблеми. Тоа го дознале и неговите ученици. Тие откриле дека нивниот професор не добил плата веќе два месеци, па поради тоа бил принуден да спие во училиштето.

(ВИДЕО) Ученици му помогнаа на професор на кој му доцни платата

Женски магазин - 13.06.2018

Бруно Рафаел Паива oд Бразил не добил плата два месеци и морал да живее и спие во училиштето. Како што објаснил на Фејсбук со снимката која станала вирална, Паива ја менувал колешката која била на породилно, а поради бавната бирократија ни после два ...

Дознале дека професорот спие во училиштето, па учениците го изненадиле (видео)

Студенти - 13.06.2018

Бруно Рафаел Паива не добил плата два месеци и бил принуден да спие во училиштето. Тој во видео на фејсбук објаснил дека ја менува колешката која е на породилно отсуство, но дека подати бирократија два месеци нема земено плата.

Со ваква младина има надеж за овој свет - дознале дека професорот спие на училиште, па го изненадиле

Press24 - 14.06.2018

Бруно Рафаел Паива, професор од Бразил, се соочил со големи финансиски проблеми. Тоа го дознале и неговите ученици. Тие откриле дека нивниот професор не добил плата веќе два месеци, па поради тоа бил принуден да спие во училиштето.

Ученици дознале дека професорот спие во училиште бидејќи нема пари, па решиле да го изненадат

Скопје24 - 14.06.2018

Бруно Рафаел Паива, професор од Бразил, се соочил со големи финансиски проблеми. Тоа го дознале и неговите ученици. Тие откриле дека нивниот професор не добил плата веќе два месеци, па поради тоа бил принуден да спие во училиштето.