TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Нула Отпад“ - Ликовно-креативен предизвик за сите деца на предучилишна и училишна возраст

24 Вести - 08.04.2020

Нула Отпад како лиценциран колективен постапувач за отпадни батерии и електронски отпад, постојано преку едукација гради генерации кои ќе знаат како да го чуваат, заштитат и унапредат еко-системот во кој живееме.

Изработи екоплакат и видео и добиј лаптоп

Вечер - 08.04.2020

Доколку едукативната кампања е успешна и пристигнат најмалку 20 видеопораки, „Нула отпад“ најлајкуваното видео на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм ќе го награди со лаптоп Во ова тешко време на неизвесност и изолација „Нула отпад“ преку ...

Ликовно-креативен предизвик за заштитата на планетата од отпадните батерии

А1 On - 07.04.2020

Друштвото за управување со отпад Нула Отпад почнува со ликовно-креативен предизвик за сите деца на предучилишна и училишна возраст. Предизвикот ќе биде отворен до 30 април 2020 година, додека и следниот ден ќе бидат објавени видеата кои според ...

Ликовно-креативен предизвик за заштитата на планетата од отпадните батерии

Опсервер - 07.04.2020

Скопје, 7 април 2020 () – Друштвото за управување со отпад Нула Отпад почнува со ликовно-креативен предизвик за сите деца на предучилишна и училишна возраст. Предизвикот ќе биде отворен до 30 април 2020 година, додека и следниот ден ќе бидат ...

Ликовно-креативен предизвик за заштитата на планетата од отпадните батерии

MakPress - 07.04.2020

Друштвото за управување со отпад Нула Отпад почнува со ликовно-креативен предизвик за сите деца на предучилишна и училишна возраст. Предизвикот ќе биде отворен до 30 април 2020 година, додека и следниот ден ќе бидат објавени видеата кои според ...