TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна со работа новиот пункт на ЈП „Водовод и канализација“’ во ТЦ „Сарај“

Вечер - 11.09.2019

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ ги информираат корисниците на нивните услуги дека новиот пункт за наплата во општина Сарај започна со работа на новата локација во трговскиот центар „Сарај“, на улицата „2“, број 6, на ...

Во трговскиот во Сарај отворен пункт за сметки за вода

+инфо - 11.09.2019

Жителите на Општина Сарај од денеска ќе може да ги плаќаат сметките за вода во новоотворен пункт. Новиот пункт за наплата во Сарај почна со работа на новата локација во Трговскиот Центар Сарај, на ул.2 бр.6, на приземје, информира Водовод и ...

Нов пункт на ЈП „Водовод и канализација“’ во ТЦ „Сарај“

Скопје инфо - 11.09.2019

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ ги информираат корисниците на нивните услуги дека новиот пункт за наплата во општина Сарај започна со работа на новата локација во трговскиот центар „Сарај“, на улицата „2“, број 6, на ...