TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сопственик нуди награда за било каква информација за крадецот од снимкава (ВИДЕО)

Курир - 16.05.2018

Полицијата во Томиславград на 3 април добила дојава дека фирма била ограбена во текот на ноќта и дека од неа е украден сефот со засега непозната сума на пари. Сопственикот на компанијата објавил, во соработка со полицијата, снимка од надзорните ...

(ВИДЕО) СОПСТВЕНИКОТ НУДИ НАГРАДА ЗА БИЛО КАКВА ИНФОРМАЦИЈА: Среде ноќ крадец украдил сеф полн со пари од компанија

Маркукуле - 15.05.2018

Полицијата во Томиславград, Босна и Херцеговина, на 3 април добила дојава дека во деловен објект во текот на ноќта бил украден сеф полн со пари. Сопственикот на компанијата, во соработка со полицијата, објави една од снимките на безбедносните камери ...

Сопственик нуди награда за било каква информација за крадецот од снимкава

Сител - 16.05.2018

Полицијата во Томиславград добила дојава дека фирма била ограбена во текот на ноќта и дека од неа е украден сефот со непозната сума на пари. Сопственикот на компанијата објавил, во соработка со полицијата, снимка од надзорните камери кои снимиле ...

(ВИДЕО) Сопственик нуди награда за било каква информација за крадецот од снимкава

Скопје24 - 16.05.2018

Полицијата во Томиславград, Босна и Херцеговина, на 3 април добила дојава дека во деловен објект во текот на ноќта бил украден сеф полн со пари. Сопственикот на компанијата, во соработка со полицијата, објави една од снимките на безбедносните камери ...