TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отиде државата

Сакам да кажам - 12.01.2018

1 На денешен ден, 12 јануари, во 1991 година излезе првата колумна „Сакам да кажам“ во весникот „Вечер“. Не можам да се сетам колку пати до сега во изминатите 27 години си отишла државата.

Отиде државата

Либертас - 12.01.2018

Ви пренесуваме дел од колумната на Горан Михајловски за СДК: Не можам да се сетам колку пати до сега во изминатите 27 години си отишла државата. Како сега што викаат луѓето: Леле, леле, ни отиде државата! Оти се донесе Законот за јазиците.

Отиде државата

iPortal - 12.01.2018

Ви пренесуваме дел од колумната на Горан Михајловски за СДК: Не можам да се сетам колку пати до сега во изминатите 27 години си отишла државата. Како сега што викаат луѓето: Леле, леле, ни отиде државата! Оти се донесе Законот за јазиците.

Отиде државата

Локално - 12.01.2018

Ви пренесуваме дел од колумната на Горан Михајловски за СДК: Не можам да се сетам колку пати до сега во изминатите 27 години си отишла државата. Како сега што викаат луѓето: Леле, леле, ни отиде државата! Оти се донесе Законот за јазиците.