TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Пчелите не познаваат граници”- манифестација во Ранковце

Опсервер - 14.08.2019

За време на одржување на народниот собир по повод празникот Макавеј, денеска во селото Герман во Општина Ранковце, ќе се одржи презентација на еколошки чист мед и производи од мед. Настанот ќе започне на пладне, како дел од манифестацијата „Пчелите ...

“Пчелите не познаваат граници”- манифестација во Ранковце

Сител - 14.08.2019

За време на одржување на народниот собир по повод празникот Макавеј, денеска во селото Герман во Општина Ранковце, ќе се одржи презентација на еколошки чист мед и производи од мед. Настанот ќе започне на пладне, како дел од манифестацијата „Пчелите ...

„Пчелите не познаваат граници"- манифестација во Ранковце

Канал5 - 14.08.2019

За време на одржување на народниот собир по повод празникот Макавеј, денеска во селото Герман во Општина Ранковце, ќе се одржи презентација на еколошки чист мед и производи од мед. Настанот ќе започне на пладне, како дел од манифестацијата „Пчелите ...

“Пчелите не познаваат граници”- манифестација во Ранковце

4NEWS - 14.08.2019

За време на одржување на народниот собир по повод празникот Макавеј, денеска во селото Герман во Општина Ранковце, ќе се одржи презентација на еколошки чист мед и производи од мед. Настанот ќе започне на пладне, како дел од манифестацијата „Пчелите ...

Презентација на еколошки чист мед и производи од мед во селото Герман во Општина Ранковце

MakPress - 14.08.2019

За време на одржување на народниот собир по повод празникот Макавеј, денеска во селото Герман во Општина Ранковце, ќе се одржи презентација на еколошки чист мед и производи од мед. Настанот ќе започне на пладне, како дел од манифестацијата „Пчелите ...

Манифестација „Пчелите не познаваат граници”

Вечер - 14.08.2019

За време на одржување на народниот собир по повод празникот Макавеј, вчера во селото Герман во Општина Ранковце, ќе се одржи презентација на еколошки чист мед и производи од мед. Настанот започна на пладне, како дел од манифестацијата „Пчелите не ...