TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: И птиците чудно се однесуваа пред земјотресот во Турција

А1 On - 07.02.2023

На социјалните мрежи се појави видео од птици снимени во Турција непосредно пред да затресе земјотресот. Тие се однесувале чудно, биле особено бучни и ...

НЕОБИЧЕН ФЕНОМЕН – ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ОДНЕСУВАЊЕТО НА ПТИЦИТЕ кои наводно се снимени непосредно пред земјотресот (ВИДЕО)

Во Центар - 07.02.2023

Постојат некои мислења дека животните можат да почувствуваат земјотреси, затоа нивното однесување треба да се следи. На социјалните мрежи се шири необичното однесување на јата птици кои панично летаат на сите страни.

Птиците чудно се однесуваат пред земјотресот во Турција (ВИДЕО)

Денешен - 07.02.2023

На социјалните мрежи се појави видео од птици снимени во Турција непосредно пред да затресе земјотресот. Тие се однесувале чудно, биле особено бучни и ...