TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кочоска: Ребалансот на буџетот е целосно промашен

Курир - 03.06.2020

Комплетно е промашена пресметката на приходите во ребалансот на буџетот истакна техничката заменик министерка за финансии, Гордана Димитриеска Кочоска за телевизија Алсат. Покрај тоа што реабалансот на буџетот е целосно промашен таа обвинува и дека ...

Заменик-министерката за финансии нема да потпише заем од Светска банка без да знае каде ќе се трошат парите

Република - 03.06.2020

Заменик министерката за финансии, Гордана Димитиеска Кочоска, нема да го потпише документот за заем од Светска банка во износ од 90 милиони долари бидејќи не знае за што ќе се трошат парите.

Заменик-министерката за финансии одбива да го потпише заемот од 90 милиони евра од Светска банка

Фактор - 04.06.2020

Гордана Димитриеска Кочоска, заменик-министерката за финансии во техничката влада од редовите на опозицијата, синоќа во гостувањето на телевизија Алсат потврди дека се уште не го одобрува со својот потпис заемот од Светска банка од 90 милиони евра.

Димитриеска Кочоска: Не можам да потпишам заем од 90 милиони евра врз основа на 2 листа хартија

Опсервер - 04.06.2020

Вечерва Гордана Димитриеска Кочоска гостуваше во емисија на телевизија Алсат каде што уште еднаш ја потенцираше причината зошто не го потпиша заемот од 90 милиони евра од Светска банка. Таа истакна дека не може проектно финансирање да се базира на 2 ...

Кочовска: Пресметките како ќе се троши заемот од 90 милиони беа на „2 листа хартија“

MakPress - 04.06.2020

Гордана Димитриеска Кочоска гостуваше во емисија на телевизија Алсат каде што уште еднаш ја потенцираше причината зошто не го потпиша заемот од 90 милиони евра од Светска банка. Таа истакна дека не може проектно финансирање да се базира на 2 листа ...

Кочоска: Не можам да потпишам заем од 90 милиони евра врз основа на 2 листа хартија

Скопје инфо - 04.06.2020

Техничката заменик министерка за финансии, Гордана Димитиеска Кочоска, во своето гостување во телевизија Алсат уште еднаш ја потенцираше причината зошто не го потпиша заемот од 90 милиони евра од Светска банка.

Димитриеска Кочоска: Не можам да потпишам заем од 90 милиони евра врз основа на 2 листа хартија

Скопје1 - 04.06.2020

Гордана Димитриеска Кочоска гостуваше во емисија на телевизија Алсат каде што уште еднаш ја потенцираше причината зошто не го потпиша заемот од 90 милиони евра од Светска банка. Таа истакна дека не може проектно финансирање да се базира на 2 листа ...

Заменик министерката за финансии одбива да го потпише заемот од 90 милиони евра од Светска банка

Мак. Весник - 04.06.2020

Гордана Димитриеска Кочоска, заменик-министерката за финансии во техничката влада од редовите на опозицијата, синоќа во гостувањето на телевизија Алсат потврди дека се уште не го одобрува со својот потпис заемот од Светска банка од 90 милиони евра.