TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

MakPress - 23.06.2022

[photo] Со концерт насловен „Словенски воз“ чии организатори беа Домот на културата и музичкото училиште, синоќа пред гевгелиската публика се претстави пијанистката Јасмина Трајческа од Прилеп.

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

Опсервер - 23.06.2022

Со концерт насловен „Словенски воз“ чии организатори беа Домот на културата и музичкото училиште, синоќа пред гевгелиската публика се претстави пијанистката Јасмина Трајческа од Прилеп. Според програмата, концертот содржеше премиерна изведба на дела ...

Концерт на пијанистката Јасмина Трајческа во Гевгелија

Курир - 23.06.2022

Со концерт насловен „Словенски воз“ чии организатори беа Домот на културата и музичкото училиште, синоќа пред гевгелиската публика се претстави пијанистката Јасмина Трајческа од Прилеп. Според програмата, концертот содржеше премиерна изведба на дела ...