TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новата Windows File Recovery алатка ги враќа избришаните документи

USB - 30.06.2020

Microsoft објавува нова алатка за враќање на избришаните документи, а во прашање е Windows File Recovery, кој е дизајниран да помогне во спасување на документите кои ќе бидат избришани по грешка.

Microsoft ја претстави Windows File Recovery алатката за враќање на избришаните датотеки од дискот

Smartportal - 30.06.2020

Алатката функционира преку командна линија и се промовира како одличен начин за враќање на по грешка избришаните датотеки или цели дискови Не дека недостасуваат „recovery“ апликации за Windows, но еве сега и една од Microsoft.

Microsoft реши голем проблем со Windows – враќање на избришаните датотеки

Локално - 29.06.2020

Знаеме дека сте запознаени со тоа ужасно чувство кога набрзина ќе избришете нешто, па ја празните корпата во Windows, и потоа си го правите животот пекол… Токму тоа ќе се смени, за да не се вознемирувате повеќе, а знаеме дека се нервирате… Microsoft ...