TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да ја исклучите опцијата за коментари на Instagram пост?

Кајгана - 09.10.2019

Дали сте знаеле дека може да се исклучат коментарите на објава на Instagram? Ако не сакате вашите следбеници на оваа социјална мрежа да коментираат на конкретна објава, едноставно исклучете ја опцијата.

Инстаграм го отстранува “Following“ табот во мобилната апликација

Точка - 09.10.2019

Мобилната апликација Инстаграм поминува низ некои промени, а наскоро ќе биде отстранет “Following“ табот од Heart менито. Од Инстраграм го потврдија ова и поради тоа имаат и неколку причини.

Инстаграм го укинува „Following“ табот во мобилната апликација

Канал5 - 09.10.2019

Инстаграм мобилната апликација претрпува некои промени а наскоро од неа ќе биде отстранет и „Following“ табот од менито. Инстаграм го потврди ова истакнувајќи дека „Following“ табот ќе се исфрли од неколку причини.

Голема промена: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

Локално - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Instagram го трга „Following“ табот – нема веќе гледање кој што лајкува и следи

Smartportal - 08.10.2019

Табот ќе биде тргнат оваа недела за сите корисници, а на тоа место ќе останат само известувањата, односно активностите на корисникот Activity делот во Instagram, поточно делот до којшто се пристапува преку „срценцето“ на долната лента ги прикажува ...

Инстаграм неделава ја отстранува оваа опција

Stylist - 08.10.2019

Популарната апликација Инстаграм оваа недела ја отстранува опцијата Following со која имавме увид во тоа што следат, лајкаат и коментираат оние што ги следиме. Односно, поинаку кажано оние што ве следат сега нема да можат да видат кого заследувате ...

Instagram го исфрла Following табот во својата мобилна апликација

USB - 08.10.2019

Instagram мобилната апликација поминува низ некои промени, а наскоро ќе биде отстранет Follow табот од Heart менито. Instagram ова го потврди, истакнувајќи дека Following табот го отфрла од неколку причини.

Понекогаш ѕиркате голотија на Инстаграм? Бидете раат, воведуваат ново правило

Таратур - 08.10.2019

Сите оние кои понекогаш (или пак редовно) знаат да стегаат „лајкови“ или да пишуваат коментари на објави за кои не сакаат нивните пријатели и следбеници да знаат, сега можат да си дадат оддишка од притисокот и неизвесноста дека „некој ќе види“.

Забележавте ли? Инстаграм ја згасна опцијата за „следење“

iPortal - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Голема промена: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

Скопје24 - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Проверете какви новости има на Инстаграм

Сител - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Проверете какви новости има на Инстаграм

4NEWS - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.

Голема промена: Инстаграм ги менува правилата на „игра“

Студенти - 09.10.2019

Инстаграм работат на многу промени на својата апликација, а она што поголемиот дел корисници веќе го забележаа е дека недостига табот „Following“ од менито каде следевме од кого сме добиле лајк или коментар.