TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Размислете двапати пред да донесете егзотични растенија дома. Еве што не смеете да правите

Црнобело - 25.09.2023

Секоја година, 26 септември се прославува како Светски ден за здравата животна средина . Во оваа смисла во фокус се многу теми, и тоа поради различните надворешни сили кои влијаат врз начинот на кој луѓето живеат, јадат и се развиваат, и позитивно и ...

Размислете двапати пред да донесете егзотични растенија дома, eве што не смеете да правите

ТВ21 - 25.09.2023

Секоја година, 26 септември се прославува како Светски ден за здравата животна средина . Во оваа смисла во фокус се многу теми, и тоа поради различните надворешни сили кои влијаат врз начинот на кој луѓето живеат, јадат и се развиваат, и позитивно и ...

Размислете двапати пред да донесете егзотични растенија дома. Еве што не смеете да правите

Фактор - 25.09.2023

Секоја година, 26 септември се прославува како Светски ден за здравата животна средина . Во оваа смисла во фокус се многу теми, и тоа поради различнитенадворешни сили кои влијаат врз начинот на кој луѓето живеат, јадат и се развиваат, и позитивно и ...

Размислете двапати пред да донесете егзотични растенија дома. Еве што не смеете да правите

Скопје инфо - 25.09.2023

Секоја година, 26 септември се прославува како Светски ден за здравата животна средина. Во оваа смисла во фокус се многу теми, и тоа поради различните надворешни сили кои влијаат врз начинот на кој луѓето живеат, јадат и се развиваат, и позитивно и ...

Размислете двапати пред да донесете егзотични растенија дома, eве што не смеете да правите

Zoom - 25.09.2023

реклама Одржувајте ги растенијата здрави, заштитете го животот Една од клучните активности што ги презеде Националната организација за заштита на растенијата (НППО) – Фитосанитарната управа беа: организирани едукативни трибини за сите засегнати ...

Размислете двапати пред да донесете егзотични растенија дома. Еве што не смеете да правите

Локално - 25.09.2023

Секоја година, 26 септември се прославува како Светски ден за здравата животна средина. Во оваа смисла во фокус се многу теми, и тоа поради различните надворешни сили кои влијаат врз начинот на кој луѓето живеат, јадат и се развиваат, и позитивно и ...

Размислете двапати пред да донесете егзотични растенија дома. Еве што не смеете да правите

Денар - 26.09.2023

Секоја година, 26 септември се прославува како Светски ден за здравата животна средина. Во оваа смисла во фокус се многу теми, и тоа поради различните надворешни сили кои влијаат врз начинот на кој луѓето живеат, јадат и се развиваат, и позитивно и ...