TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

Сител - 15.04.2018

- Министерот за надворешни работи Никола Димитров утре и задутре ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот во Белград.

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

Бриф - 15.04.2018

Министерот за надворешни работи Никола Димитров утре и задутре ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот во Белград. Како што соопшти МНР, Димитров ќе се обрати на конференцијата ...

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

Слободен Печат - 15.04.2018

Министерот за надворешни работи Никола Димитров утре и задутре ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот во Белград. Како што соопшти МНР, Димитров ќе се обрати на конференцијата ...

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

Курир - 15.04.2018

Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот што ќе се одржи утре и задутре во Белград.

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

Независен - 15.04.2018

Министерот за надворешни работи Никола Димитров утре и задутре ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот во Белград. Како што соопшти МНР, Димитров ќе се обрати на конференцијата ...

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

А1 On - 15.04.2018

Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот што ќе се одржува денеска и утре во Белград.

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

Канал5 - 15.04.2018

Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот што ќе се одржува денеска и утре во Белград.

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

CivilMedia - 16.04.2018

– Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот што ќе се одржува денеска и утре во Белград.

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балакнот во Белград

Макфакс - 16.04.2018

Во текот на денешниот ден, министерот за надворешни работи, Никола Димитров ќе се обрати како главен говорник на регионалната конференција организирана по повод 10 годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот, што се одржува во Белград.

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балакнот во Белград

24Инфо - 16.04.2018

Во текот на денешниот ден, министерот за надворешни работи, Никола Димитров ќе се обрати како главен говорник на регионалната конференција организирана по повод 10 годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот, што се одржува во ...

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балакнот во Белград

Точка - 16.04.2018

Во текот на денешниот ден, министерот за надворешни работи, Никола Димитров ќе се обрати како главен говорник на регионалната конференција организирана по повод 10 годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот, што се одржува во Белград.

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

Локално - 16.04.2018

Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот што ќе се одржува денеска и утре во Белград.

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот

24 Вести - 16.04.2018

Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на регионалната конференција по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот што ќе се одржува денеска и утре во Белград.

Димитров на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балакнот во Белград

Sky - 16.04.2018

Во текот на денешниот ден министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе се обрати како главен говорник на регионалната конференција организирана по повод 10-годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот, што се одржува во Белград.

Димитров ќе се обрати на годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот во Белград

Поглед - 16.04.2018

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров ќе се обрати како главен говорник на регионалната конференција организирана по повод 10 годишнината од формирањето на Европскиот фонд за Балканот, што ќе се одржи денеска и утре во Белград, Република ...