TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поставен камен-темелник за првата зграда од „АРМ мој вистински дом“

ТВ21 - 01.10.2016

Во рамки на проектот „АРМ мој вистински дом“ денеска беше ставен камен темелник на правата зграда во Скопје која ќе има 32 стана, со кои исто толку вработени во Армијата на Република Македонија под поволни услови ќе го решат станбеното прашање.

Војниците и колеги, и соседи – поставени темелите на „АРМ мој вистински дом“

ТВ21 - 01.10.2016

Поставен е камен темелникот на првата зграда од проектот „АРМ мој вистински дом“. Министерството за одбрана, одвои парцела зад касарната Илинден во Скопје, за да изгради станови, каде војниците ќе живеат со своите семејства.

Почна изградбата на „АРМ мој вистински дом“

Сител - 01.10.2016

Околу 300 припадници на Армијата ќе добијат стан како дел од проектот “АРМ мој вистински дом”. Министерството за одбрана го постави камен темелникот на првата зграда која треба да го реши станбеното прашање на голем дел од припадниците на АРМ.

Започна градбата на првата зграда од проектот „АРМ – мој вистински дом“

Макфакс - 01.10.2016

На локацијата зад касарната „Илинден“ во Скопје, во саботата со свечено поставување на камен – темелник започна и изградбата на првата зграда со 32 стана за припадниците на Армијата на Република Македонија, како дел од проектот „АРМ – мој вистински ...

Се решава станбеното прашање на припадници на АРМ- поставен камен темелникот на првата, ќе се градат и други згради

Курир - 01.10.2016

Почна израдбата на првата зграда која ќе го реши станбеното прашање на 32-ца припадници на Армијата на Република Македонија. Оваа зграда е во рамки на проектот „АРМ – мој вистински дом“. На денешното поставување на камен темелник, на локација зад ...

Поставен камен-темелник за првата зграда од „АРМ мој вистински дом“...

Н.Македонија - 01.10.2016

Поставен камен-темелник за првата зграда од „АРМ мој вистински дом“ Во рамки на проектот „АРМ мој вистински дом“ денеска беше ставен камен темелник на првата зграда во Скопје која ќе има 32 стана, со кои исто толку вработени во Армијата на Република ...

Се решава станбеното прашање на припадниците на АРМ, ќе се градат и други згради

Lider - 01.10.2016

Почна израдбата на првата зграда која ќе го реши станбеното прашање на 32-ца припадници на Армијата на Република Македонија. Оваа зграда е во рамки на проектот „АРМ – мој вистински дом“, преку кој припадниците на Армијата под поволни услови ќе ...

Се решава станбеното прашање на припадници на АРМ- поставен камен темелникот на првата, ќе се градат и други згради

Press24 - 01.10.2016

Почна израдбата на првата зграда која ќе го реши станбеното прашање на 32-ца припадници на Армијата на Република Македонија. Оваа зграда е во рамки на проектот „АРМ – мој вистински дом“, преку кој припадниците на Армијата под поволни услови ќе ...

Нови станови за војниците: Почна да се гради првата зграда од „АРМ мој вистински дом“

еМагазин - 01.10.2016

Во рамки на проектот „АРМ мој вистински дом“ денеска беше ставен камен темелник на правата зграда во Скопје која ќе има 32 стана, со кои исто толку вработени во Армијата на Република Македонија под поволни услови ќе го решат станбеното прашање.

Се решава станбеното прашање на припадниците на АРМ- поставен камен темелникот на првата зграда

Нетпрес - 01.10.2016

Почна израдбата на првата зграда која ќе го реши станбеното прашање на 32-ца припадници на Армијата на Република Македонија. Оваа зграда е во рамки на проектот „АРМ – мој вистински дом“, преку кој припадниците на Армијата под поволни услови ќе ...

Груевски: Припадниците на АРМ под исклучително поволни услови имаат можност да дојдат до сопствен дом

Курир - 01.10.2016

Под исклучително поволни услови, со директна поддршка на државата и Министерството за одбрана, на припадниците на АРМ им се дава можност да дојдат до сопствен стан. Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој денеска присуствуваше на ...

Поставен камен-темелник за првата зграда од „АРМ мој вистински дом“

А1 On - 01.10.2016

Во рамки на проектот „АРМ мој вистински дом“ денеска беше ставен камен темелник на правата зграда во Скопје која ќе има 32 стана, со кои исто толку вработени во Армијата на Република Македонија под поволни услови ќе го решат станбеното прашање.

Груевски: Припадниците на АРМ под исклучително поволни услови имаат можност да дојдат до сопствен дом

Press24 - 01.10.2016

Под исклучително поволни услови, со директна поддршка на државата и Министерството за одбрана, на припадниците на АРМ им се дава можност да дојдат до сопствен стан. Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој денеска присуствуваше на ...

Груевски: Припадниците на АРМ можат да дојдат до сопствен дом под исклучително поволни услови

Нетпрес - 01.10.2016

Под исклучително поволни услови, со директна поддршка на државата и Министерството за одбрана, на припадниците на АРМ им се дава можност да дојдат до сопствен стан. Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој денеска присуствуваше на ...

Груевски: Припадниците на АРМ под исклучително поволни услови имаат можност да дојдат до сопствен дом

Сител - 01.10.2016

Под исклучително поволни услови, со директна поддршка на државата и Министерството за одбрана, на припадниците на АРМ им се дава можност да дојдат до сопствен стан. Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој денеска присуствуваше на ...

Груевски: Припадниците на АРМ по поволни услови до сопствен дом

Република - 01.10.2016

Под исклучително поволни услови, со директна поддршка на државата и Министерството за одбрана, на припадниците на АРМ им се дава можност да дојдат до сопствен стан. Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој денеска присуствуваше на ...

Се решава станбеното прашање на припадниците на АРМ- поставен камен темелникот на првата зграда

Точка - 01.10.2016

Почна израдбата на првата зграда која ќе го реши станбеното прашање на 32-ца припадници на Армијата на Република Македонија. Оваа зграда е во рамки на проектот „АРМ – мој вистински дом“, преку кој припадниците на Армијата под поволни услови ќе ...

АРМ МОЈ ВИСТИНСКИ ДОМ: Поставен камен-темелник за првата зграда (ФОТО)

Телеграф - 01.10.2016

За најголемите станови вработените во АРМ ќе треба да издвојат околу 45 илјади евра, кои ќе ги плаќаат на 240 рати, но во висина од околу 170 евра во денарска противвредност Во рамки на проектот „АРМ мој вистински дом“ денеска беше ставен камен ...

Поставен камен-темелник за првата зграда од „АРМ мој вистински дом“

МКД - 01.10.2016

Во рамки на проектот „АРМ мој вистински дом" денеска беше ставен камен темелник на правата зграда во Скопје која ќе има 32 стана, со кои исто толку вработени во Армијата на Република Македонија под поволни услови ќе го решат станбеното прашање.

Почна изградбата: Колку ќе чинат становите преку проектот „АРМ – мој вистински дом“?

Скопје инфо - 02.10.2016

Почна израдбата на првата зграда која ќе го реши станбеното прашање на 32-ца припадници на Армијата на Република Македонија. Оваа зграда е во рамки на проектот „АРМ – мој вистински дом“, преку кој припадниците на Армијата под поволни услови ќе ...