TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Внимавајте – се снима во автобусите на ЈСП!

Фактор - 17.02.2014

Започнува монтирањето на снимачи и камери во автобусите на ЈСП со цел да се зголеми безбедноста на градскиот превоз. Уште неделава ќе бидат монтирани 15 камери и 50 снимачи, кои треба да и помогнат ...

Со 50 снимачи и 15 камери се зголемува безбедноста во автобусите на ЈСП

Точка - 17.02.2014

Во текот на неделава почнува монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие "Скопје", пренесува Канал 5. За нивната набавка ЈСП склучи договор со фирмата ...

Со 50 снимачи и 15 камери се зголемува безбедноста во автобусите на ЈСП

Нетпрес - 17.02.2014

Во текот на неделава почнува монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“, пренесува Канал 5. За нивната набавка ЈСП склучи договор со фирмата ...

Во автобусите на ЈСП ќе се монтираат 50 снимачи и 15 камери

Скопје инфо - 17.02.2014

Од оваа недела ќе почне монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“. За нивната набавка ЈСП склучи договор со фирмата „Kенткарт“ од Турција вреден ...

Поголема безбедност во автобусите на ЈСП - се монтираат 50 снимачи и 15 камери

Press24 - 17.02.2014

Неделава ќе започне монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“. Како што јавува Канал5 , ЈСП склучи договор со фирмата „Кенткарт“ од Турција ...

Во автобусите на ЈСП ќе се монтираат 50 снимачи и 15 камери

Курир - 17.02.2014

Во текот на неделава почнува монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“, пренесува Канал 5. За нивната набавка ЈСП склучи договор со фирмата ...

50 снимачи и 15 камери во автобусите на ЈСП

Канал5 - 17.02.2014

Во текот на неделава почнува монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“. За нивната набавка ЈСП склучи договор со фирмата „Кенткарт“ од Турција ...

Се зголемува безбедноста во автобусите на ЈСП со 50 снимачи и 15 камери

МКД - 17.02.2014

Во текот на неделава почнува монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“, пренесува Канал 5. Целта на набавката и монтажата на системот за ...

ЈСП ја зглемува безбедноста: Неделава автобусите ќе добијат 50 снимачи и 15 камери

Lider - 17.02.2014

Од оваа недела ќе почне монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“. За нивната набавка ЈСП склучи договор со фирмата „Kенткарт“ од Турција вреден ...

Ќе се снима во автобусите на ЈСП – се монтираат 50 снимачи и 15 камери

Локално - 17.02.2014

Неделава ќе започне монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“. Како што јавува Канал5, ЈСП склучи договор со фирмата „Кенткарт“ од Турција ...

Ќе се монтираат 50 снимачи и 15 камери

Дневник - 17.02.2014

Од оваа недела ќе почне монтирањето на 50 снимачи и 15 камери во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“. За нивната набавка ЈСП склучи договор со фирмата „Kенткарт“ од Турција вреден ...