TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Рибари од Орегон мораа да скокаат од чамец за да се спасат од судир со глисер

Макфакс - 18.01.2018

Тројца рибари од Орегон кои ловеле лососи едвај спасиле жива глава пред налет на глисер скокајќи од својот брод во студената вода на реката Колумбија, а неверојатниот инцидент бил снимен со го-про камера.

Рибари во Орегон скокнале од чамец за да избегнат налет на глисер, одвај спасиле жива глава

Точка - 18.01.2018

Тројца рибари од Орегон одвај извлекле жива глава пред налетот на глисер, со скок од чамецот во студената вода на реката Колумбија, а неверојатниот инцидент бил снимен со "GoPro" камера. Глисерот, само момент откако рибарите скокнале во реката, со ...

Драматичен момент: Рибари за “влакно“ избегнале сигурна смрт (видео)

Канал5 - 18.01.2018

Група рибари во последен момент избегнале сигурна смрт скокајќи во река кога глисер со полна брзина налетал на нив. Глисерот му припаѓал на седумдесет и петгодишниот Малин Лу Ларсен кој изјавил дека воопшто не го видел рибарскиот чамец пред себе.

(Видео) Рибари од Орегон мораа да скокаат од чамец за да се спасат од налет на глисер

Вечер - 18.01.2018

Тројца рибари од Орегон кои ловеле лососи едвај спасиле жива глава пред налет на глисер, така што скокнале од својот брод во студената вода на реката Колумбија, а неверојатниот инцидент бил снимен со „го-про“ камера.

Драматичен момент: Рибари „за влакно“ избегнале сигурна смрт

Кајгана - 18.01.2018

Група на рибари во последен момент избегнала смрт, скокајќи во река кога глисер во полна брзина налетал на нив. Глисерот бил во сопственост на 75-годишниот Марлин Лу Ларсен, кој вели дека воопшто не го здогледал рибарскиот чамец пред себе.

(Видео) Како на филм: Рибари од Орегон мораа да скокаат од чамец за да се спасат од судир со глисер

Sky - 18.01.2018

Тројца рибари од Орегон кои ловеле лососи едвај спасиле жива глава пред налет на глисер скокајќи од својот брод во студената вода на реката Колумбија, а неверојатниот инцидент бил снимен со го-про камера.