TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се обидел да го паркира својот електричен „Taycan“, а потоа сè тргнало по надолна линија

Точка - 23.11.2020

Сопственикот на овој „Porsche Taycan“ на своја кожа ги почувствувал сите магии на електромоторниот погон, а онаа најочигледната е работната крива на електричниот погон со која возачот има на располагање максимален вртежен момент практично од самиот ...

Пробал да паркира електричен Тајкан, ама многу згрешил (ВИДЕО)

Канал5 - 22.11.2020

Сопственикот на овој Taycan ги доживеа сите привлечности на електричниот погон на своја кожа. И најочигледна е работната крива на електричниот погон, според која возачот има максимален вртежен момент достапен практично од самиот почеток.

(ВИДЕО) Сопственик се обидел да паркира електричен Taycan, а потоа се’ тргнало на лошо!

Екран - 22.11.2020

СОПСТВЕНИКОТ на овој Taycan на своја кожа ги искусил сите привлечности на електромоторниот погон. А најочигледна е работната крива на електричниот погон, според која на возачот од самиот почеток на располагање му е максимален вртежен момент.

Викенд тарифа: EV трка меѓу Porsche Taycan и Harley-Davidson Livewire

Авто Плус - 22.11.2020

Благодарение на ентузијастите од ThEVox Network, имаме мошне интересна драг трка меѓу Porsche Taycan и Harley-Davidson Livewire Што се случува кога ќе се соочат четири против две тркала во драг трка на електрични возила, каде на мегдан излегуваат ...