TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нацрт-национална стратегија за децата во Бугарија – речиси 500.000 деца живеат соочени со сиромаштија

А1 On - 12.01.2019

Воведување целосна забрана за телесно казнување на деца, криминализација на семејно насилство и ефикасен систем за превенција и надзор. Тоа го предвидува нацрт-национална стратегија за детето во Бугарија за периодот 2019 – 2030 година, објавена за ...

Нацрт-национална стратегијаза децата во Бугарија – Речиси 500.000 деца живеат соочени со сиромаштија

Локално - 12.01.2019

Воведување целосна забрана за телесно казнување на деца, криминализација на семејно насилство и ефикасен систем за превенција и надзор. Тоа го предвидува нацрт-национална стратегија за детето во Бугарија за периодот 2019 – 2030 година, објавена за ...

Нацрт-национална стратегија за децата во Бугарија – Речиси 500.000 деца живеат во сиромаштија

1tv - 12.01.2019

Воведување целосна забрана за телесно казнување на деца, криминализација на семејно насилство и ефикасен систем за превенција и надзор. Тоа го предвидува нацрт-национална стратегија за детето во Бугарија за периодот 2019 – 2030 година, објавена за ...

Нацрт-национална стратегијаза децата во Бугарија – Речиси 500.000 деца живеат соочени со сиромаштија

Опсервер - 12.01.2019

Воведување целосна забрана за телесно казнување на деца, криминализација на семејно насилство и ефикасен систем за превенција и надзор. Тоа го предвидува нацрт-национална стратегија за детето во Бугарија за периодот 2019 – 2030 година, објавена за ...

Бугарија: Речиси 500.000 деца живеат соочени со сиромаштија

MTM - 12.01.2019

Воведување целосна забрана за телесно казнување на деца, криминализација на семејно насилство и ефикасен систем за превенција и надзор. Тоа го предвидува нацрт-национална стратегија за детето во Бугарија за периодот 2019 – 2030 година, објавена за ...