TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пролонгирање и дополнување на вонредните мерки во Португалија

Курир - 09.04.2020

Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би предизвикало економска и социјална ...

Во април бројот на невработени во Португалија се зголеми за 28.000, дополнување на вонредните мерки

Слободен Печат - 09.04.2020

Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би предизвикало економска и социјална ...

Ковид-19: Пролонгирање и дополнување на вонредните мерки во Португалија

Опсервер - 09.04.2020

Лисабон, 9 април 2020 () – Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би ...

Франција продолжува со строгите карантин мерки и по 15 април, а во Португалија и се дополнуваат

+инфо - 09.04.2020

Франција ќе ги продолжи своите строги национални карантин мерки поради епидемијата со Ковид-19 што сега се до 15 април, соопштија од Кабинетот на францускиот претседател. -Се уште не е јасно колку долго ќе се продолжи режимот на самоизолација ...

Ковид-19: Пролонгирање и дополнување на вонредните мерки во Португалија

24Инфо - 09.04.2020

– Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би предизвикало економска и социјална ...

Пролонгирање и дополнување на вонредните мерки во Португалија

Вечер - 09.04.2020

Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би предизвикало економска и социјална ...

Ковид-19: Пролонгирање и дополнување на вонредните мерки во Португалија

А1 On - 09.04.2020

Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би предизвикало економска и социјална ...

Португалија ги пушти затворениците со казна до две години

Независен - 09.04.2020

Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би предизвикало економска и социјална ...

Ковид-19: Пролонгирање и дополнување на вонредните мерки во Португалија

24 Вести - 09.04.2020

Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би предизвикало економска и социјална ...

Ковид-19: Пролонгирање и дополнување на вонредните мерки во Португалија

Либертас - 09.04.2020

– Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би предизвикало економска и социјална ...

Ковид-19: Пролонгирање и дополнување на вонредните мерки во Португалија

MakPress - 09.04.2020

Португалскиот парламент донесе одлука, до крајот на вонредната состојба на 17 април, да го стопира исклучувањето на домаќинствата од електричната мрежа, водовод или гасовод поради неплатени сметки, бидејќи тоа би предизвикало економска и социјална ...