TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Има милијарди, но не ја „соблекува“ сивата маица и со неа оди на работа секој ден: Кога го прашале Закерберг зошто е ...

Точка - 25.09.2023

Марк Закерберг, основачот на Фејсбук и мултимилијардер, во една прилика открил зошто секој ден ја носи едноставната сива маица на работа. Марк Закерберг којшто своевремено станал еден од најмладите милијардери на светот, има ормар полн со сиви маици ...

Марк Закерберг откри зошто секогаш носи сива маица: Не сакам да губам време на мода (ФОТО)

Канал5 - 23.09.2023

Основачот на Фејсбук и мултимилијардерот Марк Закерберг откри зошто секој ден носи едноставна сива маица на работа. Закерберг, кој некогаш стана еден од најмладите милијардери во светот, очигледно има плакар полн со сиви маици во кои најчесто се ...

МАРК ЗАКЕРБЕРГ ОТКРИ ЗОШТО СЕКОГАШ НОСИ СИВА МАИЦА: Не сакам да губам време на мода (ФОТО)

Денешен - 23.09.2023

Основачот на Фејсбук и мултимилијардерот Марк Закерберг откри зошто секој ден носи едноставна сива маица на работа. Закерберг, кој некогаш стана еден од најмладите милијардери во светот, очигледно има плакар полн со сиви маици во кои најчесто се ...

МАРК ЗАГЕРБЕРГ ИМА МИЛИЈАРДИ, НО НЕ ЈА СОБЛЕКУВА СИВАТА МАИЦА: Секој ден ја носи на работа! Кога го прашале ЗОШТО, ...

Во Центар - 24.09.2023

Основачот на Facebook и мултимилијардер Марк Закерберг еднаш откри зошто секој ден носи едноставна сива маица на работа. Закерберг, кој некогаш стана еден од најмладите милијардери во светот, очигледно има плакар полн со сиви маици во кои најчесто ...