TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Струшките вечери на поезијата“ го објавија конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга“

Радио МОФ - 20.01.2021

Фестивалот „Струшки вечери на поезијата“, во соработка со УНЕСКО, го објавија конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга“ (2021) за најдобра дебитантска книга од млад автор.

Конкурс за Меѓународната награда „Мостови на Струга“

+инфо - 20.01.2021

Фестивалот „Струшки вечери на поезијата“ (СВП), во соработка со УНЕСКО, го објави конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга“ 2021 за најдобра дебитантска книга од млад автор.

Објавен конкурсот за Меѓународната награда „Мостови на Струга“ на СВП за 2021 година

Опсервер - 20.01.2021

– Фестивалот „Струшки вечери на поезијата“ (СВП), во соработка со УНЕСКО, го објави конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга“ 2021 за најдобра дебитантска книга од млад автор.

Објавен конкурсот за Меѓународната награда „Мостови на Струга" на СВП за 2021 година

Канал5 - 20.01.2021

Фестивалот „Струшки вечери на поезијата" (СВП), во соработка со УНЕСКО, го објави конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга" 2021 за најдобра дебитантска книга од млад автор.

Објавен конкурсот за Меѓународната награда „Мостови на Струга“ на СВП за 2021 година

Либертас - 20.01.2021

– Фестивалот „Струшки вечери на поезијата“ (СВП), во соработка со УНЕСКО, го објави конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга“ 2021 за најдобра дебитантска книга од млад автор.

Објавен конкурсот за Меѓународната награда „Мостови на Струга“ на СВП за 2021 година

МКД - 20.01.2021

Фестивалот „Струшки вечери на поезијата“ (СВП), во соработка со УНЕСКО, го објави конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга“ 2021 за најдобра дебитантска книга од млад автор.

Објавен конкурсот за Меѓународната награда „Мостови на Струга“ на СВП за 2021 година

А1 On - 20.01.2021

Фестивалот „Струшки вечери на поезијата“ (СВП), во соработка со УНЕСКО, го објави конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга“ 2021 за најдобра дебитантска книга од млад автор.

Објавен конкурсот за Меѓународната награда „Мостови на Струга“ на СВП за 2021 година

MakPress - 20.01.2021

Фестивалот „Струшки вечери на поезијата“ (СВП), во соработка со УНЕСКО, го објави конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга“ 2021 за најдобра дебитантска книга од млад автор.

„Мостови на Струга“: Објавен конкурсот за најдобра дебитантска книга од млад автор на СВП за 2021 година

Слободен Печат - 20.01.2021

Фестивалот „Струшки вечери на поезијата” (СВП), во соработка со УНЕСКО, го објави конкурсот за меѓународната поетска награда „Мостови на Струга” 2021 за најдобра дебитантска книга од млад автор.