TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Моторите на Opel веќе го исполнуваат идниот Euro 6d-TEMP стандард за емисии на издувни гасови

Додај Гас - 12.06.2018

Бензинските и погонски единици на течен нафтен гас во согласност со стандардот Euro 6d-TEMP се достапни во целата гама на Opel, која ги опфаќа моделите Adam, Karl, Corsa, Astra, Cascada, Mokka X, Crossland X, Grandland X и Zafira.

Opel :: Во име на екологијата!

Авто Магазин - 12.06.2018

Цели 14 месеци пред септември 2019-тата кога новите Euro 6d-Temp еколошки норми ќе станат задолжителни за сите автомобили, вкупно 79 мотори на Opel веќе ги исполнуваат. Строгите ограничувања во поглед на еколошката прифатливост стануваа приоритет во ...

Opel го исполни Euro 6d-TEMP пред крајниот рок со 79 нови мотори

Денар - 11.06.2018

Риселсхајм. Денес, речиси 14 месеци пред Euro 6d-TEMP да стане задолжителна за сите ново регистрирани автомобили, од септември 2019, вкупно 79 мотори на Opel веќе ги исполнуваат новите строги ограничувања.

Opel го исполни Euro 6d-TEMP пред крајниот рок со 79 нови мотори

Бизнис Вести - 11.06.2018

Денес, речиси 14 месеци пред Euro 6d-TEMP да стане задолжителна за сите ново регистрирани автомобили, од септември 2019, вкупно 79 мотори на Opel веќе ги исполнуваат новите строги ограничувања.

Opel го исполни Euro 6d-TEMP пред крајниот рок со 79 нови мотори

Фокус - 11.06.2018

Од ADAM до Zafira: Euro 6d-TEMP низ понудата на моделите Оптимални контроли за емисии: SCR дизелски и бензински филтер за честички за 1.6 мотор со директно вбризгување Следните чекори на Opel за ниско ниво на емисии: Corsa BEV, Grandland X plug-in ...

Opel го исполни Euro 6d-TEMP пред крајниот рок со 79 нови мотори

Фактор - 11.06.2018

Денес, речиси 14 месеци пред Euro 6d-TEMP да стане задолжителна за сите ново регистрирани автомобили, од септември 2019, вкупно 79 мотори на Opel веќе ги исполнуваат новите строги ограничувања.

Opel го исполни Euro 6d-TEMP пред крајниот рок со 79 нови мотори

Екипа - 11.06.2018

Денес, речиси 14 месеци пред Euro 6d-TEMP да стане задолжителна за сите ново регистрирани автомобили, од септември 2019, вкупно 79 мотори на Opel веќе ги исполнуваат новите строги ограничувања.

Opel го исполни Euro 6d-TEMP пред крајниот рок

Авто Плус - 12.06.2018

Речиси 14 месеци пред Euro 6d-TEMP да стане задолжителeн за сите ново регистрирани автомобили, од септември 2019, вкупно 79 мотори на Opel веќе ги исполнуваат новите строги ограничувања Opel има водечка улога во имплементацијата на идниот европски ...