TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворени меѓународните турнири во пинг -понг и голбал за спортисти со телесен инвалидитет и лица со оштетен вид

Centar - 26.11.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска во средното училиште „Михајло Пупин“ ги отвори меѓународните турнири во пинг понг за спортисти со телесен инвалидитет и во голбал за лица со оштетен вид.

Арсовска: Од исклучителна важност е спортистите со телесна инвалидност да се активен дел од спортскиот живот на Скопје

Скопје инфо - 26.11.2022

Со поддршка на Град Скопје викендов се одржува меѓународниот турнир во гол бал за лица со оштетен вид, во организација на Спортското здружение на слепи и слабовидни ФЕНИКС од Скопје. На турнирот присуствуваше и градоначалничката на Град Скопје, ...

Во Скопје меѓународни турнири во пинг-понг и голбал

Канал5 - 26.11.2022

Меѓународните турнири во пинг -понг и голбал за спортисти со телесен инвалидитет и лица со оштетен вид во Скопје. Во средното училиште „Михајло Пупин“во Скопје, денеска беше отворен меѓународниот турнир во пинг – понг за спортисти со телесен ...

Отворени меѓународните турнири во пинг -понг и голбал за спортисти со телесен инвалидитет и лица со оштетен вид

А1 On - 26.11.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска во средното училиште „Михајло Пупин“ ги отвори меѓународните турнири во пинг понг за спортисти со телесен инвалидитет и во голбал за лица со оштетен вид.

Отворени меѓународните турнири во пинг -понг и голбал за спортисти со телесен инвалидитет и лица со оштетен вид

Пулс24 - 26.11.2022

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска во средното училиште „Михајло Пупин“ ги отвори меѓународните турнири во пинг понг за спортисти со телесен инвалидитет и во голбал за лица со оштетен вид.

Меѓународните турнири во пинг -понг и голбал за спортисти со телесен инвалидитет и лица со оштетен вид во Скопје

Во Центар - 26.11.2022

– Во средното училиште „Михајло Пупин“во Скопје, денеска беше отворен меѓународниот турнир во пинг – понг за спортисти со телесен инвалидитет и во голбал за лица со оштетен вид. Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, во поздравното ...

Отворени меѓународните турнири во пинг-понг за спортистите со телесен инвалидитет и во голбал за лицата со оштетен вид

Вечер Прес - 27.11.2022

Два меѓународни турнира се одржуваат во средното училиште „Михајло Пупин“. Станува збор за меѓународните турнири во пинг-понг за спортистите со телесен инвалидитет и во голбал за лицата со оштетен вид.