TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Четворица загинати во две експлозии во Авганистан

Локално - 23.03.2019

Најмалку четири лица загинаа, а 31 се повредени при експлозија на две подметнати бомби за време на прославата на Денот на земјоделците во градот Лашкар Гах во јужната авганистанска провинција Хелманд.

Загинати двајца припадници на армијата на САД во Авганистан

Р.С.Европа - 22.03.2019

Операцијата на НАТО во Авганистан соопшти дека двајца припадници на воениот персонал на САД биле убиени при спроведување на операција. Во денешно соопштение не се дадени дополнителни детали, како и имињата на оние кои се убиени.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

Локално - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле .

Четворица загинати во две експлозии во Авганистан

А1 On - 23.03.2019

Најмалку четири лица загинаа, а 31 се повредени при експлозија на две подметнати бомби за време на прославата на Денот на земјоделците во градот Лашкар Гах во јужната авганистанска провинција Хелманд.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

24Инфо - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операција загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле.

Четворица загинати во две експлозии во Авганистан

Опсервер - 23.03.2019

Најмалку четири лица загинаа, а 31 се повредени при експлозија на две подметнати бомби за време на прославата на Денот на земјоделците во градот Лашкар Гах во јужната авганистанска провинција Хелманд.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

А1 On - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле.

Четворица загинати во две експлозии во Авганистан

MakPress - 23.03.2019

Најмалку четири лица загинаа, а 31 се повредени при експлозија на две подметнати бомби за време на прославата на Денот на земјоделците во градот Лашкар Гах во јужната авганистанска провинција Хелманд.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

Опсервер - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле .

Подметнати бомби во Авганистан, четворица загинати

Р.С.Европа - 23.03.2019

Најмалку четирица загинале, а над 30 се повредени при експлозија на две подметнати бомби за време на прославата на Денот на земјоделците во градот Лашкар Гах во јужната авганистанска провинција Хелманд.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

Курир - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

Н.Македонија - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

24 Вести - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле .

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

Сител - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

1tv - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

Канал5 - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле.

Двајца американски војници загинаа во Авганистан

MakPress - 22.03.2019

Мисијата на НАТО во Авганистан соопшти дека во текот на операцијата загинале двајца американски војници. Во соопштението не е наведено за каква операција се работи, ниту со кого војниците се судриле.