TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русија распореди уште една дивизија со С-400 во Крим

Р.С.Европа - 13.01.2018

Русија распореди воена дивизија опремена со ракетен систем за воздушна одбрана C-400 во анектираниот Крим. Ова е втора дивизија со опрема С-400 што ја распоредува Москва во Крим. Првата беше распоредена на почетокот на 2017 во пристанишниот град ...

Русија распореди уште една девизија со С-400 во Крим

Алсат-М - 13.01.2018

Русија распореди воена девизија опремена со ракетен систем за воздушна одбрана C-400 во анектираниот Крим. Ова е втора девизија со опрема С-400 што ја распоредува Москва во Крим. Првата беше распоредена на почетокот на 2017 во пристанишниот град ...