TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

Фокус - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

Република - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12% немаат ниту за храна

+инфо - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

Бриф - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

Опсервер - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Истражување: Само еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

Press24 - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12% немаат ниту за храна

Курир - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

Вечер Прес - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

Канал5 - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

24Инфо - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

ИСТРАЖУВАЊЕ: Само 1 процент од граѓаните во Македонија можат да купат стан, а 12 отсто немаат ниту за храна

Денешен - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во Македонија може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

Денар - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

CivilMedia - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан

МКД - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Еден отсто од граѓаните можат да купат стан,12 отсто немаат ни за храна

Нетпрес - 19.11.2019

Само еден процент од македонските граѓани може да си дозволи купување на стан или на викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и за облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, а 44 проценти немаат средства за штедење.

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

ММС - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Од населението 12 проценти немаат за храна, а само 1 процент можат да си купат стан

Слободен Печат - 19.11.2019

Ова се резултатите од истражувањето за финансиска писменост кое е спроведено од Истражувачкиоит институт – Тим институт, а денеска беа претсавени од Асоцијацијата на финансиски друштва, која е барател на истражувањето.

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12 немаат ниту за храна

MakPress - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.

Истражување: Еден процент од граѓаните можат да купат стан, 12% немаат ниту за храна

А1 On - 19.11.2019

Само еден процент од граѓаните во земјава може да си дозволат да купат стан или викендичка, 57 отсто имаат доволно за храна и облека, 12 проценти немаат доволно средства ниту за храна, 44 проценти немаат средства за штедење.